Μόνο στο Ελλαδιστάν θα περίμεναν τις "προτάσεις" του Χρίστου Δήμα

0


Το γύρο του κορινθιακού διαδικτύου κάνουν οι προτάσεις του Χρήστου Δήμα βουλευτή ΝΔ Κορινθίας για την παιδική πορνογραφία.

Διαβάζουμε ότι:

"Ενσωματώθηκαν στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση της  παιδικής πορνογραφίας αρκετές από τις προτάσεις που είχε κάνει ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ειδικότερα, ο Χρίστος Δήμας είχε καταθέσει προτάσεις τις οποίες είχαν συνυπογράψει βουλευτές από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ,  τους ΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενσωματώθηκαν οι εξής προτάσεις:

  • Αυστηρότερες ποινές , χρηματικές και ποινές φυλάκισης για όσους διακινούν, κατέχουν, πωλούν, παράγουν, δημοσιεύουν ή προμηθεύονται υλικό παιδικής πορνογραφίας.
  • Αυτόματο «μπλοκάρισμα»  ή  προσωρινός περιορισμός των ιστοσελίδων  που περιέχουν ή διαδίδουν υλικό παιδικής πορνογραφίας υλικό ώστε αυτές να μην εμφανίζονται στους επισκέπτες  όταν τις αναζητούν.
  • Προσφυγή στον κάτοχο ιστοσελίδας που περιέχει ή διαδίδει πορνογραφικό υλικό, όταν η ιστοσελίδα αυτή «μπλοκάρεται» αυτόματα ή περιορίζεται προσωρινά."

ΑΠΟΡΙΑ: Δηλαδή τα στοιχειώδη αυτά μέτρα δεν υπήρχαν στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τον Δήμα περίμεναν ;;;


ΑΠΟΡΙΑ 2: Το καζίνο Λουτρακίου κλείνει από τα χρέη (!!!) που του φόρτωσαν τα λαμόγια αφήνοντας στο δρόμο 1300 οικογένειες, οι κορινθιακές επιχειρήσεις ρημάζουν και ο κος Δήμας προτείνει τον "προσωρινό περιορισμό των ιστοσελίδων που περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας" ;;;

Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόνο στο Ελλαδιστάν θα περίμεναν τις "προτάσεις" του Χρίστου Δήμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator