Μουντιάλ 2014: Η παρουσίαση της Εθνικής μας - Το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων (video)

0


Τρεις ημέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα και το βίντεο της παρουσίασης της Ελλάδας, με τους Μήτρογλου, Μανιάτη και Σάντος να μιλούν για την παρουσία της Εθνικής στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η FIFA έχει ετοιμάσει ένα βίντεο διάρκειας περίπου 12 λεπτών στο οποίο παρουσιάζει διάφορα πράγματα που αφορούν τόσο το ποδόσφαιρο στην εκάστοτε χώρα, αλλά και αρκετές λεπτομέρειες για τη χώρα.

Έτσι, έγινε και με την Ελλάδα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να δίνει στη δημοσιότητα το βίντεο τρεις ημέρες πριν από τη σέντρα. Σε αυτό όπως θα δείτε μιλούν ο Φερνάντο Σάντος, ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιάννης Μανιάτης.


I parousiasi tis Elladas από greenfaliro


Το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
14/6/2014 - 19:00


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
20/6/2014-01:00


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ
24/6/2014-23:00

Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουντιάλ 2014: Η παρουσίαση της Εθνικής μας - Το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator