Κόλλιας Δήμας σε αγώνα δρόμου... για το χαλάζι ρε γαμώτο...!!!

0Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι δύο βουλευτές μας Δήμας και Κόλλιας για το ποιος θα είναι πιο κοντά στους πληγέντες από το χαλάζι παραγωγούς.
Ο ένας θα πάει να βρει λέει τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ να αυξήσει την επιδότηση που μείωσαν τα μνημόνια που ψήφιζε και ο άλλος τόνισε ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθεί η πολιτεία... δηλαδή ο ίδιος... 
Το ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος καμία σημασία δεν έχει... και οι δύο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ψήφιζαν αλλά έχουν τον τρόπο να είναι "κοντά στους πληγέντες παραγωγούς" !!!
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόλλιας Δήμας σε αγώνα δρόμου... για το χαλάζι ρε γαμώτο...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator