Η υπόθεση Novartis μέρος ενός πολυκέφαλου τέρατος που επιτίθεται στην Ελλάδα

0Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Εάν αυτή η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα της χώρας και λειτουργεί με κανόνες εγκληματικής συμμορίας προκειμένου να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον χαρακτηρισμό των πολιτικών της αντιπάλων ως υποδίκων, με απώτερο -πλην μεν απολύτως ορατό- σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών από τα μείζονα ζητήματα (Εθνικά Θέματα, Οικονομικά και Κοινωνικά θέματα, Φορολογικό, Ανεργία, προβλήματα καθημερινότητας κλπ), δικαίως κατατίθενται τα ερωτήματα:

Πως θα λειτουργήσει (ή λειτουργεί) απέναντι στον απλό πολίτη/ες που αντιδρούν στην καθεστωτική αντίληψη διακυβέρνησης της χώρας;

Ποιός θα προστατεύσει τους απλούς πολίτες από τις εκάστοτε κυβερνητικές "παρεμβάσεις" εις βάρος τους, οι οποίες -αν και διαπράττονται από την ίδια εγκληματική συμμορία- δεν καλύπτονται από την δημοσιότητα και δεν γίνονται γνωστές ή καλύπτονται με πέπλο σιωπής από τα φιλοκυβερνητικά και καθεστωτικά ΜΜΕ;

Ποιός θα προστατεύει τη χώρα από παρακρατικές τακτικές και παρακρατικούς μηχανισμούς, που παραβιάζουν ασύστολα τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα κυβερνητικά αλλά και τα άνομα συμφέροντα τρίτων που είτε λυμαίνονται την χώρα είτε επιθυμούν ακόμη και να διαμελίσουν την Ελλάδα;

Είναι κάτι περισσότερο απο βέβαιο πως βιώνουμε μια σοβαρότατη συνταγματική εκτροπή, της οποίας την ευθύνη του σχεδιασμού φέρουν συμφέροντα τρίτων χωρών, ενώ την εκτέλεση αυτού του σχεδίου ανέλαβε σειρά των (μνημονιακών) κυβερνήσεων.

Από την επομένη ημέρα της πτώσης του σημερινού καθεστώτος θα αρχίσουν να εμφανίζονται πολλές "δημοκρατικές παρεμβάσεις" των κυβερνώντων εις βάρος απλών πολιτών. Και τότε θα αρχίσει να γίνεται σε όλους αντιληπτό το μέγεθος της παραβατικότητας όλων εκείνων που έως και σήμερα λειτουργούν μεθοδικά για να καταλύσουν όχι μόνο το Σύνταγμα και την (έστω και πληγωμένη) Δημοκρατία, αλλά να διαλύσουν την ίδια την χώρα, όντας οι ίδιοι κρατικοί και θεσμικοί υπάλληλοι ή και λειτουργοί της...!

Όλοι αυτοί είχαν και έχουν ως κίνητρα την προσωπική τους αγάπη για το χρήμα, την ματαιοδοξία για εξασφάλιση κάποιας υψηλόβαθμης θέσης στον κρατικό μηχανισμό, ή την εξάρτησή τους από την εξουσία και την πλήρη ταύτισή τους με ανθελληνικά συμφέροντα.

Όλοι τους συνεργοί και συνένοχοι μιας ανήθικης -στον απόλυτο βαθμό- και λίαν επικίνδυνης ολομέτωπης επίθεσης που υφίσταται στα βασικά (και ιστορικά) στοιχεία της ύπαρξής της η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.

Και εάν όλα αυτά αποτελούν φαντασιώσεις ή αναπόδεικτες εικασίες, οι ίδιοι έχοντας την ευθύνη των πράξεών τους οφείλουν να αποδείξουν έμπρακτα το αντίθετο. Δυστυχώς, για τους ίδιους και την Ελλάδα, όλα όσα κάνουν αποδεικνύουν πως καμία σχέση δεν έχουν με την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων, της Ελλάδας και του Ελληνισμού...

Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η υπόθεση Novartis μέρος ενός πολυκέφαλου τέρατος που επιτίθεται στην Ελλάδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator