Δήμαρχος με το στανιό...!!! (video)

0



Είναι απόλυτο δικαίωμα του επικεφαλής και των μελών του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ να αμφισβητούν το επίσημο εκλογικό αποτέλεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών για τον Δήμο Κορινθίων. Όταν όμως γίνεται λόγος για "Έλλειμμα δημοκρατίας" πάει αλλού το θέμα.
Δε μπορείς να μιλάς για "Έλλειμμα δημοκρατίας" και για "αλλοίωση του αποτελέσματος" ούτε να αμφισβητείς την εκλογική διαδικασία χωρίς να παρουσιάζεις δημόσια τουλάχιστον ένα από τα "πολλά στοιχεία και τις εμφανείς ενδείξεις" που επικαλείσαι διότι κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς γραφικός.
Ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που όλοι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του συνδυασμού σου έχουν αποδεχτεί το αποτέλεσμα με την υπογραφή τους σε όλα τα εκλογικά κέντρα και δεν υπεβλήθη ούτε μια ένσταση...!!!

Προσωπικά πιστεύουμε ότι όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου στο Δήμο Κορινθίων δεν έχει να κάνει με την Κορινθιακή κοινωνία ούτε με τον επικεφαλής, αλλά με τους κακούς, κάκιστους συμβούλους του συνδυασμού καθώς και με την ακραία συμπεριφορά κάλπικων δημοσιογράφων οι οποίοι δυναμίτισαν το τεταμένο κλίμα για προσωπικούς και μόνο λόγους, κινδυνεύοντας σοβαρά να ταυτιστεί ο συνδυασμός με αυτούς (αν δε έχει ήδη συμβεί).

Κλείνουμε με το σχόλιο του φίλου Γιώργου Γκ. που τα λέει όλα: "Όταν σέβεσαι το αποτέλεσμα, την "ετυμηγορία" των συμπολιτών σου, σέβεσαι τον ίδιο τον εαυτό σου. Αν δεν σε ικανοποιεί, τότε, πρώτα πρέπει να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου..."



Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμαρχος με το στανιό...!!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator