Το Ξυλόκαστρο ψήφισε χτες - "Τα καλύτερα έρχονται"

0



Υπάρχουν δρόμοι, μέσα από αυτούς ακολουθούμε πορείες. Σε μια ζωή που μοιάζει μικρή μα τελικά είναι μεγάλη, η επιλογές που κάνουμε, η οπτική γωνία από την οποία διαλέξαμε να κοιτάζουμε τα πράγματα, μας ακολουθούν. 

Χθες στο Ξυλόκαστρο στην κεντρική ομιλία της Συμπολιτείας, ο Ανδρέας Ζάρρος επιβεβαίωσε αυτό ακριβώς. 

Ο αυριανός Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ήρεμος και απλός περισσότερο από ποτέ, ανέλυσε το σχέδιο του για το πως αυτή η υπέροχη γωνιά της γης, θα ξαναβρεί την χαμένη της αίγλη. 

Πειστικός, χωρίς ευχολόγια και προεκλογικές πολιτικάντικες υποσχέσεις, έδωσε στον κόσμο να καταλάβει πως με δουλειά και υπομονή, με συμμετοχή και μεθοδικότητα όλα μπορούν να συμβούν. 
Η δουλειά της Συμπολιτείας όλα αυτά τα χρόνια αποδίδει καρπούς καθώς ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και δείχνει να κατανοεί πως η ομάδα του Ανδρέα είναι ικανή για το καλύτερο. 

Έπειτα από την μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Βλασίου, οι δημότες του Ξυλοκάστρου έδειξαν πως το αύριο για τον Δήμο τους με τον Ανδρέα Ζάρρο στο τιμόνι του, έχει όραμα και ελπίδα. Έχει καλύτερες ημέρες αλλά και αγώνα σκληρό απέναντι στις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε.













Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Ξυλόκαστρο ψήφισε χτες - "Τα καλύτερα έρχονται""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator