Η ξεκάθαρη υπεροχή Σταματόπουλου δημιουργεί πανικό στο αντίπαλο στρατόπεδο στο Κιάτο

0


Σε τούτες τις εκλογές τα έχουμε δει όλα στο Κιάτο. Από τη μια ο Σταματόπουλος στοχεύει στην προβολή του έργου που έχει επιτελέσει αυτά τα χρόνια και από την άλλη ο Σπανός, αντί να αναγγέλλει τι προτίθεται να κάνει αυτός καλύτερα, έχει εστιάσει σε έναν αγώνα υποβάθμισης και μηδενισμού όσων έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο δήμο. 

Είναι τόσο διακαής ο πόθος του στρατοπέδου Σπανού να αναλάβει το τιμόνι του δήμου που επιστράτευσαν ακόμη και προϊστάμενο δημόσιας υπηρεσίας της πόλης να κάνει πολιτική κατά του Σταματόπουλου! Ο συγκεκριμένος - ποιος ξέρει για ποιους λόγους - έχει επιδοθεί σε έναν προεκλογικό αγώνα άνευ προηγουμένου με καθημερινές αναρτήσεις στο facebook, με αναδημοσιεύσεις άρθρων «έγκριτων» blogs, παραπληροφορώντας και τάζοντας. 

Λυπηρά τα παραπάνω και ανεπίτρεπτα για τούτη την εποχή που έχει ανάγκη από ανθρώπους των έργων και όχι των λόγων… 

mafalda
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ξεκάθαρη υπεροχή Σταματόπουλου δημιουργεί πανικό στο αντίπαλο στρατόπεδο στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator