Ανάπτυξη ante portas στο Κιάτο

0


Σε λίγες μέρες η Ανάπτυξη θα είναι κοντά μας. Με την εκλογή του Κώστα θα ανοίξουνε οι πύλες και θα δούμε ένα νέο Κιάτο. Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στην νέα βιομηχανική περιοχή που θα γίνει στην «Αρκούδα». Εκατοντάδες θα απασχοληθούν στην νέα Α.Ε. του λιμανιού που θα δημιουργήσει. Και όσοι περισσέψουνε θα διοριστούν ή 8μηνα στο δήμο ή θα μπουν στο νέο Σκλαβενίτη που θα ανοίξει στην Κόρινθο.

Οι κακόπιστοι θα πούνε αμέσως ότι αυτά είναι προεκλογικά ταξίματα και δεν θα γίνουν. 

Η σύνθεση του συνδυασμού του Κώστα όμως διασφαλίζει ότι από την επόμενη των εκλογών θα ξεκινήσουν τα έργα. Μηχανικοί με εμπειρία τόσο στις μελέτες όσο και στα δημόσια έργα. Όταν αυτοί έφτιαχναν δρόμους και πλατείες, ο άλλος, ο πιτσιρικάς από την Μοσιά πήγαινε ακόμα σχολείο. Από το πακέτο Ντελόρ τα παιδιά παίρνουν δημόσια έργα, τόσο μεγάλη εμπειρία έχουν. Και μη μιλήσει κανείς για βαθύ ΠΑΣΟΚ. Σήμερα μόνο ρηχό υπάρχει. Όλα τα παιδιά ανεξάρτητα είναι, ούτε καν λίγο ΕΛΙΑ. Αυτοί όλοι οι ανεξάρτητοι θα συγκυβερνήσουν και θα πάνε τον δήμο μας μπροστά.

Πόσα πήρε ο μικρός από το ΕΣΠΑ, 20.000.000€; αυτοί θα πάρουνε 50.000.000€. Γιατί αυτοί ξέρουνε τι θα τα κάνουνε.

Έκανε κοινωνικές δομές, κοινωνικά παντοπωλεία φαρμακεία και τέτοια. Με τον Κώστα δεν θα τα έχουμε ανάγκη, γιατί θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια.

Θα φέρει πόσιμο νερό στο Κιάτο. Ο Κώστας θα φέρει νερό ανθρακούχο. Τύφλα να έχει το EVIAN.

Σκάβει το αρχαίο θέατρο και θα έχει τον κόσμο να κάθεται στις πέτρες, μες τα χώματα. Ενώ με τον Κώστα θα μπούνε ωραία κεντητά μαξιλαράκια, θα φτιαχτεί πάλκο για να είναι ψηλά οι καλλιτέχνες και θα γίνονται τα καλύτερα πανηγύρια. Έτσι κύριοι θα έρθουν οι τουρίστες στην πόλη μας.

Αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος των έργων που θα γίνουν. Όποιος θέλει μπορεί να περάσει από το εκλογικό κέντρο, να πάρει το πρόγραμμα της παράστασης και να ενημερωθεί από κοντά για το τι μας περιμένει. Βιογραφικά κατατίθενται στην γραμματεία καθημερινά.

Την Κυριακή λοιπόν δεν ψηφίζουμε τους πιτσιρικάδες, ψηφίζουμε τους έμπειρους. Αυτούς που ξέρουν τι θα τα κάνουν τα λεφτά.

Υ.Γ. Mε παλιά και φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να φτιάξεις τίποτε καινούριο.


Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανάπτυξη ante portas στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator