Να θυμόμαστε τα ονόματα, όπως θυμόμαστε και τα θύματα

0


Όσοι έχουν κουράγια και ανθρωπιά, διάβασαν και πόνεσαν για την απώλεια της νεαρής συναδέλφου. Μόλις είχε λάβει το ειδοποιητήριο για την κατάσχεση του διαμερίσματος της... Το 12ο θύμα μια μακάβριας λίστας. 
Και οι ηθικοί αυτουργοί;

Μόλις χθες το δικαστήριο καταδίκασε μια συμμορία που με εντολή και συγκάλυψη του Κώστα Καραμανλή, λεηλάτησε τα Ταμεία, και όχι μόνο. Μια από τις συμμορίες με τα "δομημένα ομόλογα".
Ας θυμόμαστε τα ονόματα των εγκληματιών:
-Με ποινές 25 χρόνων καταδικάστηκαν τα στελέχη της χρηματιστηριακής εταιρείας Ακρόπολις Γιώργος Αποστολίδης και Θοδωρής Πρινιωτάκης και ο Γιώργος Παπαμαρκάκης της εταιρείας ΝΑΜ.

Στον κ. Παπαμαρκάκη επιβλήθηκε επίσης χρηματική ποινή-μαμούθ 11,6 εκατ. ευρώ, αλλά και ποινή κατάσχεσης κινητής και ακίνητης περιούσιας ύψους 6,5 εκατ. ευρώ για τους Θεόδωρο και Γεώργιο Πρινιωτάκη. Σημειώνεται πως ο Γεώργιος Πρινιωτάκης έχει αποβιώσει.

Με τις ίδιες ποινές κάθειρξης καταδικάστηκαν και οι Χαράλαμπος Αδαμόπουλος και Αβράαμ Σαββίδης της JP Morgan, ενώ κάθειρξη 15 ετών επιβλήθηκε στο Νικόλαο Μπούγο της HPO.

Ποινές κάθειρξης 20 ετών επιβλήθηκαν στους προέδρους και διοικητές των Ταμείων Παναγιώτα Καραδήμα, Αγάπιος Σημαιοφορίδης, Παναγιώτης Δεμέστιχας, Γεράσιμος Κονιδάρης, και Κωνσταντίνο Χρηστίδη.

Ποινές 5ετους φυλάκισης επιβλήθηκαν στους λογιστές Δημήτρο και Άγγελο Λιάτη.

Να τα θυμόμαστε τα ονόματα, όπως θυμόμαστε και τα θύματα.
Άλλωστε όλοι οι καταδικασθέντες εγκληματίες, αφέθησαν και κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ....
Να σε τι κοινωνία ζεις: Νέοι άνθρωποι να πεθαίνουν από το μαράζι, απολυμένοι, ψευτο-απασχολούμενοι και με τις τράπεζες να τους κατάσχουν το σπίτι για ένα κομμάτι ψωμί.
Και από την άλλη πραγματικοί εγκληματίες που έφαγαν αποδεδειγμένα εκατομμύρια από τα Ταμεία και...καταδικάστηκαν, ετοιμάζονται άλλος για Άλπεις, άλλος για Μονακό, άλλος για Μύκονο...

Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να θυμόμαστε τα ονόματα, όπως θυμόμαστε και τα θύματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator