Ο Αναστάσιος Τσίτσης για την υδροδότηση των Αγίων Θεοδώρων

0


Aγαπητοί φίλοι, 

Δημήτρη Δέδε και Σωτήρη Λημνιώτη,

Συμμετέχοντας στη χαρά σας για τα έργα της παράταξής σας σχετικά με την υδροδότηση των Αγίων Θεοδώρων προτείνω να συμπληρώσετε την ανακοίνωση που εκδώσατε την 26 Απριλίου 2014 με τις ακόλουθες τρείς παραγράφους ώστε αυτή να είναι περισσότερο πληρέστερη και αντικειμενική

9. Με αίσθημα ευθύνης και ενδιαφέροντος , φροντίσαμε τη θερινή περίοδο του 2013 να σας υδροδοτήσουμε σταθερά με ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση νερό υψηλής αγωγιμότητας το οποίο εκτός των άλλων ήταν εμπλουτισμένο με μικροβιακό Φορτίο Εντερόκοκου.

10 .Πετύχαμε επιπρόσθετα με το ασυντήρητο δίκτυο πολυήμερες διακοπές υδροδότησης εξαναγκάζοντας έμμεσα χιλιάδες παραθεριστές και μόνιμους κατοίκους των οικισμών να εγκαταλείψουν τους Αγίους Θεοδώρους ώστε να εξαναγκασθεί ο Εμπορικός Σύλλογος να διαμαρτυρηθεί για την οικονομική ζημία που υπέστη εξαιτίας των ενεργειών μας .

11. Καθυστερήσαμε συνειδητά από το 2010 να επεκτείνουμε την αρμοδιότητα διαχείρισης όλων των θεμάτων Ύδρευσης , Αποχέτευσης των Αγίων Θεοδώρων στον αρμόδιο Φορέα του Δήμου που είναι η ΔΕΥΑΛ,Π, ώστε να αντιμετωπίζονται από ειδικούς με υπευθυνότητα και όχι από αναρμόδιους και αδαείς .

Κλείνοντας με τα παραπάνω ότι αφορά την ανακοίνωσή σας ,είναι χρήσιμο να υπογραμμίσω ότι εάν δεν παρενέβαινε με συνετές , επιστημονικά τεκμηριωμένες ενέργειες η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων τόσο προς την Εισαγγελία Κορίνθου όσο και προς τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κορινθίας , θα συνεχίζατε να μας υδροδοτείτε με ακατάλληλο νερό προβάλλοντας τις συνηθισμένες δικαιολογίες .

Επειδή επίκειται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών Αρχόντων πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η πολιτική εξαπάτηση ψηφοφόρων αποτελεί πρακτική του παρελθόντος επιδεικνύοντας του λοιπού σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεμνότητα.

Φιλικά 

Αναστάσιος Τσίτσης
Γ. Γραμματέας Ομοσπονδίας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ

Δημοσίευση: Μαΐου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αναστάσιος Τσίτσης για την υδροδότηση των Αγίων Θεοδώρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator