Δελτίο τύπου - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ για την Ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων

0


Η Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες που αγκάλιασαν το ψηφοδέλτιο μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους, στέλνοντας το μήνυμα για τη δημοκρατική ανατροπή στο Δήμο και για ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του Δήμου Κορινθίων, με δημοκρατία, λαϊκή συμμετοχή, κοινωνικό κράτος, αλληλεγγύη, εξυπηρέτηση του πολίτη, λογοδοσία και άμεσο έλεγχο από τους δημότες. 

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου, ο Κορινθιακός λαός μας έδωσε το ποσοστό του 9,03%, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί η ανατροπή των πολιτικών και των προσώπων που μας οδήγησαν στην κατάσταση περιθωριοποίησης, φτωχοποίησης και διάλυσης του κοινωνικού ιστού. Να μη μπει τέλος στο Δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου που με «τα κλειστά συστήματα και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς» οι μεν το υπηρέτησαν πιστά με βασικά γνωρίσματα την αλαζονεία, τις πελατειακές σχέσεις, την αδιαφάνεια και την οικονομική διαπλοκή και οι άλλοι σκοπεύουν να το υπηρετήσουν πουλώντας στους απεγνωσμένους συνδημότες μας προεκλογικές εκδουλεύσεις, υποσχέσεις για ανύπαρκτες θέσεις εργασίας και ψεύτικες ελπίδες.

Παρά τις ανέντιμες εκλογικές μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές, τις πιέσεις, έμμεσες ή άμεσες που δέχτηκαν οι ψηφοφόροι, η Πρωτοβουλία με την εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλου και ενός ακόμα Συμβούλου αποδεικνύει ότι στο σημερινό περιβάλλον της βαθιάς οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει το εισόδημα, τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα, την εργασία αλλά και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών του Δήμου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της πατρίδας μας, μαζί με τους αγώνες της κοινωνίας που πλήττεται, μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή όλων αυτών των πολιτικών και να δώσει δύναμη στην ελπίδα. Δηλώνουμε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη όλων των συνδημοτών μας και θα δικαιώσουμε την επιλογή τους. 

Στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής καλούμε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας να προσέλθουν στις κάλπες για να αποφασίσουν με τη ψήφο τους ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε στο Δήμο, στην Περιφέρεια και στην Ευρωβουλή

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Απευθυνόμαστε με συγκεκριμένες αρχές σε ελεύθερους, δημοκρατικούς και σκεπτόμενους πολίτες. Σε ενεργούς πολίτες με ακέραιη και ελεύθερη συνείδηση, με ισχυρή πολιτική κρίση, αγάπη και αγωνία για τον τόπο τους, οι οποίοι είναι και γνώστες και ώριμοι για να κρίνουν ποια επιλογή τους θα υπηρετήσει καλύτερα το συμφέρον των δημοτών, την πρόοδο και την ευημερία.

Οι θέσεις της παράταξής μας για το ποιο είναι το συμφέρον του τόπου έχουν εκφρασθεί σαφέστατα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μέσα από το πρόγραμμα και τον διάλογο που είχαμε μαζί σας. Γι' αυτό λοιπόν, η Πρωτοβουλία αλληλέγγυων πολιτών για την ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων, σεβόμενη απόλυτα την ελευθερία το πολιτικό κριτήριο και την αξιοπρέπεια των πολιτών, δεν θα υποδείξει ούτε θα κατευθύνει τους ψηφοφόρους της για τον επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κορινθίων.

Για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ο αγώνας συνεχίζεται και με συναίσθηση ευθύνης δηλώνουμε ότι εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου θα είμαστε δίπλα σε όλους αυτούς που πλήττονται και θα αγωνιζόμαστε καθημερινά να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συμπολίτες μας.

Το Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δελτίο τύπου - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ για την Ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator