Βασίλης Νανόπουλος: "Σας ευχαριστώ για τη συγκλονιστική συμπαράσταση"

0


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την επιλογή τους, την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στις δημοτικές εκλογές που έγιναν πρόσφατα . 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας συμμαχία πολιτών που είχαν την ψυχική δύναμη να αντισταθούν στις πολλές και έντονες πιέσεις που τους ασκήθηκαν και έδωσαν μαζί μου έναν έντιμο, ηθικό και αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα που κέρδισε την πλειοψηφία των δημοτών του δήμου κορινθίων .

Είναι άθλος η εκλογική μας επιτυχία που μας κάνει όλους υπερήφανους ιδιαίτερα αν ληφθούν υπ όψιν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι εκλογές .

Το αποτέλεσμα των εκλογών που θα ανακηρυχτεί σε λίγο καιρό από το διοικητικό πρωτοδικείο είναι η δικαίωση μίας σκληρής και επίπονης προσπάθειας να αλλάξουμε πολλά, να μιλήσουμε θετικά και διαφορετικά, για τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και το πως θα τις αντιμετωπίσουμε. Για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του. 

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι πολίτες. Αν κάποιος έχει ηττηθεί αυτός είναι ένας χώρος νοοτροπιών, αντιλήψεων και διχαστικών πρακτικών άλλων εποχών, που επιχείρησαν, με κάθε τρόπο, να κρατήσουν τον τόπο δέσμιο στο παρελθόν. 

Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Και θα κριθούμε από το αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι συμπολίτες μας περιμένουν πολλά. Οφείλουμε και θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Οφείλουμε και θα εργαστούμε για ένα Δήμο ανοικτό σε όλους, που σέβεται τους δημότες του και βάζει γερά θεμέλια για την ανάπτυξη και το μέλλον του.

Σας ευχαριστώ που πιστέψατε και δώσατε τη δύναμή σας σε αυτόν τον αγώνα. 

Σας ευχαριστώ για τη συγκλονιστική συμπαράσταση.

Βασίλης Νανόπουλος 
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: "Σας ευχαριστώ για τη συγκλονιστική συμπαράσταση""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator