Κορίνθιος ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού

0


Ο συμπολίτης μας κ. Δημήτρης Σούκουλης είναι ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού.

Ο κ Σούκουλης έχει τελειώσει το ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ,έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΑΠ τμήμα Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων απασχολείται εδω και 25 χρόνιο τόσο σαν Διοικητικό στέλεχος όσο και σαν σύμβουλος σε Ξενοδοχειακες μονάδες ,από το 1998 έιναι εκπαιδευτικός Τουριστικής κατευθυνσης σε ΙΕΚ ,στις σχολές Τουριστικής κατεύθυνσης (πρώην ΟΤΕΚ) του Υπουργείου Τουρισμού στο Ναυπλιο και στην Ανάβυσσο Αττικής αντίστοιχα.

Εχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης και εκπαιδευτικός ενηλίκων σε διάφορα ΚΕΚ σε τομείς όπως η κατάστρωση σχεδίων marketing και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού ,σύμβουλος στο Επιμελητήριο Λακωνίας σε θέματα Τουρισμού,σύμβουλος Ενώσεων Ξενοδοχείων .ανά την Επικράτεια 

Σήμερα είναι Αν Καθηγητής στην Τουριστική Σχολή Αναβύσοου και σύμβουλος σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορίνθιος ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator