ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΙΑΤΟΥ

0


Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας, διοργανώνει "Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών", τo Σάββατο 31 Μαΐου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. 

Βασικός ομιλητής θα είναι ο ιατρός κ. Χρήστος Καμμιλάτος, Δ/ντής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγ. Θεοδώρων, πιστοποιημένος σε θέματα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που σκοπό έχει την απόκτηση βασικών γνώσεων προσφοράς πρώτων βοηθειών τόσο μέσω της θεωρητικής κατάρτισης όσο και μέσω της πρακτικής εξάσκησης. Κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν απλές τεχνικές και δεξιότητες τις οποίες ο καθένας μας είναι σε θέση να εφαρμόσει. Γνωρίζοντας τον τρόπο να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες μπορούμε να προστατέψουμε και να σώσουμε ζωές στην καθημερινή μας ζωή.

Το σεμινάριο θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κιάτου στην οδό Γ. Γιαννόπουλου 1 (περιοχή Σφαγεία). Απευθύνεται σε ενήλικες κάθε ηλικίας και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator