Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εκθέτει την "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" !!!

0Όσοι ταύτιζαν την "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μόλις εβδομάδες, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) θεωρήθηκαν με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον συνδυασμό ότι "...έχουν χάσει τελείως την επαφή τους με την πραγματικότητα..." και τα δημοσιεύματα χαρακτηρίστηκαν "...αβάσταχτης ελαφρότητας, απόλυτης έλλειψης δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χρυσαυγίτικης αισθητικής....".

Σήμερα ένα δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας έρχεται να ταράξει τα εξαιρετικά ήρεμα νερά του συνδυασμού καθώς δηλώνει μεταξύ άλλων:


...συμμετέχουμε, στηρίζουμε ενεργά και αγωνιζόμαστε για την τελική τους νίκη τις παρακάτω δημοτικές παρατάξεις στο νομό μας : 
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλο. 

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με υποψήφια δήμαρχο την Κυριακή Μαυραγάνη. 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ–ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ–ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Στάμου. 

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ–ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: 
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντρέα Ζάρρο. 

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ –ΒΟΧΑΣ: 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ, με υποψήφιο δήμαρχο το Λεωνίδα Στεργιόπουλο.  
Κανένα άλλο αυτοδιοικητικό σχήμα δεν έχει στο νομό μας τη στήριξη ή την οποιαδήποτε μορφή σύμπραξης με το ΣΥΡΙΖΑ και όποια διαφορετική φήμη διακινείται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.  
Κόρινθος, 1/5/2014 
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας εκθέτει την "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator