ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου

0


Ο Κορινθιακός Ποδηλατικός Όμιλος και η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών ( Π.Ε.Π.Α) , βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου κατηγορίας Masters , που τους ανέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ( Ε.Ο.Π.) .

Συγκεκριμένα , το Π.Π Masters , θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας , το Σαββατοκύριακο 31/5 - 1/6/2014 

Το Σάββατο , θα λάβει χώρα ο Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης , απόστασης 22,5 χιλιόμετρων με εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Εξαμιλίων (ώρα εκκίνησης στις 16:00 ).

Την Κυριακή , θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Αντοχής , απόστασης 105 χιλιομέτρων με εκκίνηση τον Φλοίσβο Κορίνθου ( άγαλμα Πήγασου ) , στο λιμάνι της Κορίνθου στις 10:00.

Οι αθλητές του αγωνίσματος αντοχής , θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Κόρινθος – Κεχριές – Ρυτό –Σοφικό –Αγγελόκαστρο – Προσυμνα – Δερβενάκια – Αγ. Βασίλειος –Χιλιομόδι –Σολωμός και θα τερματίσουν στο κάστρο της Ακροκορίνθου .

Οι δυο σύλλογοι ( Κορινθιακός & Π.Ε.Π.Α ) ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την τιμή που μας έκανε και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και προχωράμε δυναμικά μαζί για την υλοποίηση του έργου που μας ανατέθηκε , ελπίζοντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας για την ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος της ποδηλασίας στη χώρα μας .

Καλούμε τους συμπολίτες μας , μικρούς και μεγάλους , να δώσουν το παρόν και στις δυο ημέρες των αγωνισμάτων , για να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών , αλλά και για να δουν από κοντά το άγνωστο σε πολλούς αγώνισμα της ποδηλασίας , μιας και κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στη Πόλη μας .

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς . 
Η Πρόεδρος 
Περάκη Γεωργία
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator