7ο Εαρινό Ράλλυ Άργους @ Κυριακή 1/6

0Κυριακή 1/6 έχουμε το 7ο Εαρινό #Ράλλυ Άργους. Πανέμορφα Ιστορικά αυτοκίνητα της κατηγορίας «Regularity» θα αναμετρηθούν σε αγώνα ακριβείας και θα καταλήξουν, ύστερα από 70 αγωνιστικά χλμ., μπροστά από το Sea & Sand. Όλοι οι φίλοι του του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουμε από κοντά και εν δράσει, τα πανέμορφα τετράτροχα του παρελθόντος! Μια ξεχωριστή μέρα για όσους αγαπούν το αυτοκίνητο & δική μας μεγάλη χαρά.
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "7ο Εαρινό Ράλλυ Άργους @ Κυριακή 1/6 "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator