Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την κατάθεση των ψηφοδελτίων από όλους τους συνδυασμούς

0


Με αφορμή την κατάθεση των ψηφοδελτίων από όλους τους συνδυασμούς στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, ορισμένες παρατάξεις έσπευσαν να ανακοινώσουν με πανηγυρικό τρόπο την πληρότητα τους και να ευχαριστήσουν όχι μόνο αυτούς που συμμετέχουν, αλλά και όσους από τον πολύ συνωστισμό αποκλείστηκαν από αυτά τα ψηφοδέλτια.

Ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Αλληλέγγυων ΠΟΛΙΤΩΝ για την Ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στους εκατοντάδες αυτούς συνδημότες να προσφέρουν πραγματικά στον τόπο μας και να πραγματοποιήσουν και μετά τις εκλογές όλα όσα υπόσχονται (εμπειρία, φρεσκάδα, τεχνογνωσία, νέες ιδέες κλπ).

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έχει χαράξει μια σταθερή πορεία ανατροπής-αλληλεγγύης και ελπίδας για το Δήμο Κορινθίων και μαζί με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου μας θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα. Δεν στεκόμαστε σε απλές καταγγελίες ούτε παίζουμε παιχνίδια, όπως θα θέλανε κάποιοι. Ας μη βιάζονται λοιπόν οι «παρορμητικοί» και οι άλλοι «ανησυχούντες» για το τι κάνουμε. Με πολλή δουλειά, δύναμη, αντοχή και αισιοδοξία

Απευθυνόμαστε
Σε όσους δεν αντέχουν να βλέπουν τα ίδια διαπλεκόμενα άτομα που είχαν στενή σύνδεση με τα καθεστωτικά κόμματα που κυβέρνησαν το Δήμο, τους θεσμούς και τη χώρα τόσα χρόνια.
Σε όσους έχουν βαρεθεί να βλέπουν αυτόκλητους «σωτήρες» που, επικαλούμενοι την δήθεν ικανότητά τους, ζητάνε την ψήφο του λαού για να αποφασίζουν ερήμην του, και,

Δηλώνουμε,

ως ενεργοί πολίτες από όλο το δημοκρατικό, προοδευτικό και αριστερό πολιτικό φάσμα ότι κινούμαστε προσεκτικά και χωρίς φανφάρες στη βάση ενός «συμβολαίου πολιτικής και ηθικής εντιμότητας», θα παλέψουμε για την ανατροπή των πολιτικών που μας οδήγησαν εδώ και θα συμβάλλουμε σε μια νέα πορεία αλληλεγγύης και ελπίδας μαζί και για τους συνδημότες μας.
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την κατάθεση των ψηφοδελτίων από όλους τους συνδυασμούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator