Μπράβο ρε θοδωράκη

0


Είπε και κάτι σωστό ο Δήμου (για την ειδωλολατρεία των ψευτοχριστιανών) και έπεσαν όλοι οι φασίστες να τον φάνε. Μαζί τους κι ο Σταύρος. Μπράβο ρε Σταύρο· στην πρώτη δυσκολία αμέσως πούλησες τον σύντροφο σου. Που να τα βάλεις με την ειδωλολατρεία στην χώρα που την ανέδειξε σε υπέρτατη ψυχική και πνευματική αναζήτηση; Στην χώρα που την επένδυσε με το καλλιτεχνικό περιτύλιγμα, για να θαμπώνει ακόμα περισσότερο τις τυφλωμένες καρδιές… Σε αυτήν την χώρα το μόνο που δικαιούται κανείς, για να μην τον λιθοβολήσουν, είναι να διαλέξει το είδος της ειδωλολατρείας, που νομίζει ότι του ταιριάζει. Μπορεί να είναι Ορθόδοξος, αρχαιολάτρης, ανάμικτος, ή ακόμα και Βουδιστής άμα θέλει. Μπορεί αν θέλει να είναι θρησκόληπτος, ή αν θέλει να είναι άθεος λάτρης της καλλιτεχνίας. Αυτό που απαγορεύεται δια ροπάλου είναι να απορρίπτει γενικά την ειδωλολατρεία. Τα όσια και τα ιερά του έθνους… Τα σύμβολα της κοροϊδίας προς τον λαό και της ασέβειας προς τον Θεό.

Ζήτησε ο Θεός τίποτα για τον εαυτό του; Ζήτησε ο Θεός τις παγανιστικές τελετές και όλα αυτά, που δήθεν κάνουν γι Αυτόν; Μόνο πραγματικά άθεοι (για να μην πω σατανιστές) θα είχαν το θράσος, να φορτώσουν στον ίδιο τον Θεό αυτές τις αμαρτίες. Υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αδιαφορία στον ανθρώπινο πόνο και την προτεραιότητα έναντι αυτού παγανιστικών τελετών και μάλιστα στο όνομα του Χριστού;

Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά υποσιτίζονται, αλλά οι ταγοί της υποκρισίας δεν κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω στις τρελές απαιτήσεις τους για φαντασμαγορικά θεάματα. Απαιτούν να έχουμε ένα στρατό τσίρκουλο για ηλίθιες παρελάσεις και αδιαφορούν εντελώς για την μαχητική του ικανότητα. Η «εκπαίδευση» των περισσοτέρων μας ήταν «εν δυό, παρουσιάστε, ημί ανάς»… Για καραγκιοζιλίκια εκπαιδευτήκαμε καλά· για πόλεμο δεν μάθαμε τίποτα. Κι όμως παρά το ότι ο εχθρός είναι προ των πυλών, οι ξεφτίλες παρελάσεις απαιτούν…

Απαιτούν να πηγαινοέρχονται αεροπλάνα, πλοία, τραίνα, άδεια, για να μεταφέρουν Ολυμπιακές, Ορθόδοξες, χρυσαυγίτικες φλόγες, όταν ο λαός ξαναγύρισε στο σπαρματσέτο από την ένδεια. Βέβαια οι ίδιοι οι «πιστοί» έχουν ρεύμα, γιαυτό θέλουν και κάποιες πιο «μυστηριακές» καταστάσεις, για να ψυχαγωγηθούν.

Βέβαιοι όντες, ότι δεν υπάρχει Θεός και δεν θα τιμωρηθούν, φορτώνουν όλη τους την αθλιότητα σε Αυτόν. Δεν κατανοούν, ότι η υπομονή Του απέναντι τους δεν έχει να κάνει με τους ίδιους, γιατί τους έχει ξεγράψει. Εχει να κάνει με την δοκιμασία των υπολοίπων. Ολοι έχουμε στο σπίτι μας την Αγία Γραφή και όλοι πλέον γνωρίζουμε γράμματα και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Δεν θα τον σώσει καμιά οργάνωση, καμιά εκκλησία, κανένα μπούγιο ξέφρενων ειδωλολατρών και καμία τελετή. Οσοι ακολουθούν τις χρυσοστολισμένες εξουσίες του κόσμου τούτου, απομακρύνονται μόνοι τους από την προστασία της ψυχής τους από τον Χριστό. Δεν καταλαβαίνουν, ότι χρειάζεται απύθμενο θράσος και ασέβεια, για να παριστάνει κανείς τον αντιπρόσωπο Του; Ή νομίζουν, ότι θα λυπηθεί τον λαό, που ακολουθεί τους πιο αδίστακτους σταυρωτές;

Μας έδειξε τόσες φορές, πόσο εκτιμά τον «πολιτισμό» μας, την «πνευματικότητα» μας και το «θρησκευτικό» μας συναίσθημα, από τις (επιτυχημένες) αμέτρητες επιδρομές των βαρβάρων. Αυτό μας αξίζει, γιατί η δικιά μας μισαλλοδοξία ανοίγει ΠΑΝΤΑ τις κερκόπορτες.

Και βέβαια οι κουλτουριάρηδες σαν τον Δήμου, την Ρεπούση, τον Τατσόπουλο και μύριους άλλους τέτοιους «σοφούς», δεν είναι λιγότερο ειδωλολάτρες. Απλά η δική τους καλλιτεχνίζουσα ειδωλολατρεία αντιμάχεται την θρησκόληπτη των Ορθοδόξων. Κι αυτοί πασχίζουν να πετάξουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια, όχι βέβαια από τον δικό τους ιδρώτα, για τις πέτρες των μνημείων τους. Κι αυτοί έχουν τις δικές τους «πολιτιστικές προτεραιότητες» έναντι της θεραπείας των αναγκών του λαού. Η ίδια βρώμα ζέχνει και από τον δικό τους «πολιτισμό». Είναι οι σύγχρονοι Ιουλιανοί, που λένε «τι τον θέλουμε τον ψευτοχριστιανικό φερετζέ; Ας ξαναπούμε Ποσειδώνα τον Αη Νικόλα, Αθηνά την Μαρία, Δία τον Χριστό, Ελευσίνια το Πάσχα». Καθώς είναι πράγματι διαβασμένοι και ευφυείς, βρίσκουν τα επιχειρήματα που τους βολεύουν και στα οποία η άλλη πλευρά απαντάει πάντα με οχετούς πατριδοκαπηλείας και Χριστοκαπηλείας, για να βρωμίζουν έτσι και την πατρίδα και την Χριστιανική πίστη.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Απριλίου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπράβο ρε θοδωράκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator