Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ έφερε και τον γκόμενό της στον ενικό

0



Και μέσα στους απλούς πολίτες του ενικού πήρε το μικρόφωνο ο Γιάννης Σμέρος και είπε "θέλω να μιλήσω για την κυβέρνηση αλλά σήμερα με απογοήτευσε η αντιπολίτευση".

Άρχισε ένα κρεσέντο κατά της Μακρή και του Παπαδημούλη όταν ξαφνικά επεμβαίνει η Ραχήλ και δείχνοντας το τάμπλετ τον ρωτά αν αυτό είναι το προφίλ του και αν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ. Ο πασόκος πρασίνισε από το κακό του και το... τουιτερ πήρε φωτιά.

Από το προφίλ του στο facebook βλέπουμε ότι στον Γιάννη αρέσουν οι Martin Schulz,


-
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ έφερε και τον γκόμενό της στον ενικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator