ΣΟΚ στην κυβέρνηση - Παραιτήθηκε ο Ταγαράς μια μόλις ημέρα μετά την υπουργοποίησή του...!!!

0



Την παραίτησή του υπέβαλλε στον πρωθυπουργό ο Νίκος Ταγαράς μόλις μια μέρα μετά από την υπουργοποίησή του. 

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε δεκτή αμέσως την παραίτηση, ωστόσο οι λόγοι που οδήγησαν τον κύριο Ταγαρά στην απόφασή του αυτή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. 

Πληροφορίες λένε ότι ο Κορίνθιος πολιτικός εμφανίζεται ενοχλημένος μετά από χθεσινό δημοσίευμα στο επίσημο όργανο που έχει πάρει με αποκοπή όλα τα δελτία τύπου του κυρ Κώστα το οποίο ...εξέφραζε την κοινή γνώμη της Κορινθίας και για λόγους ευθιξίας προς τον συνάδελφό του Κώστα Κόλλια οδηγήθηκε στην παραίτηση. 

Προηγουμένως οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού τον είχαν ενημερώσει ήδη για το δημοσίευμα, το οποίο έκανε έξαλλο τον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που φάνηκε και από τις μετέπειτα δηλώσεις του κάνοντας λόγο για "...ανάμειξη του αδέκαστου δημοσιογράφου στα κυβερνητικά θέματα...". 

Η αμηχανία ήταν έκδηλη πριν τη θέση της πάρει η οργή και οι φωνές του πρωθυπουργού ακούστηκαν κυριολεκτικά σε όλο το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά έσπευσαν να τον ηρεμήσουν και τον συμβούλεψαν ότι δεν είναι προς όφελος της κυβέρνησης και του τόπου σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα να ανοίξει ένα νέο μέτωπο αντιπαράθεσης με τον αδέκαστο δημοσιογράφο. Επίσης του υπενθύμισαν το Eurogroup που εκκρεμεί και κινδυνεύει να αναβληθεί ως προέκταση των αντιδράσεων του εν λόγω δημοσιεύματος και ως εκ τούτου η δόση που αναμένεται βρίσκεται κυριολεκτικά "στον αέρα".

Ο κ.Στουρνάρας ενημέρωσε τον Γερμανό ομόλογό του ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την κ.Μέρκελ η οποία επικοινώνησε άμεσα με τον Αντώνη Σαμαρά.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως δεν συντρέχει άμεσος λόγος να ενημερωθεί αυτή τη στιγμή ο κ.Ομπάμα εκτός και αν ο αδέκαστος δημοσιογράφος επανέλθει με νέο άρθρο.

Έτσι και αφού τα πράγματα ηρέμησαν και η λογική επανήλθε, τη θέση του κου Ταγαρά αναλαμβάνει ο κος Κώστας Κόλλιας μέχρι το επόμενο άρθρο του αδέκαστου και "...αν δεν έχει αντίρρηση φυσικά ο δημοσιογράφος..." όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Εν τω μεταξύ την ώρα που όλα αυτά ήσαν σε εξέλιξη, στον ...Ισθμό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση της παραίτησης και το ολονύχτιο γλέντι που κρατούσε γερά, από τις πρώτες στιγμές της ανακοίνωσης της υπουργοποίησης Ταγαρά μέχρι πριν από λίγο, σταμάτησε απότομα. 

Ο ήχος από τις σαμπάνιες που άνοιγαν όλη νύχτα πανηγυρίζοντας τα στελέχη και οι πολιτικοί αναλυτές του ...ηγέτη των ειδήσεων ξάφνου σίγησε !!! 

Ανήσυχος ο συντάκτης δελτίων τύπου, σχολιαστής, αρθρογράφος, και πολιτικός αναλυτής της κάθε παπαριάς που γράφει ο καθένας μας στο facebook Γιώργος ...Μπουγάς, γνωστός εις το ευρύ κοινό ως "...μαζί χειροκροτάγαμε...", διερωτάται εάν απειλείται πλέον η Ελλάδα από πολιτική αστάθεια...!!!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...!!!

Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΚ στην κυβέρνηση - Παραιτήθηκε ο Ταγαράς μια μόλις ημέρα μετά την υπουργοποίησή του...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator