Μασάντο: "Δειλοί άνθρωποι, γελοίο παράδειγμα μεσαίωνα"

0


Εξοργισμένος ο Μασάντο από τα όσα είδαν τα μάτια του στην ζούγκλα της Τούμπας, μίλησε για δειλούς ανθρώπους, χαρακτήρισε μεσαιωνικές τις στιγμές που έζησε εκεί και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον Μαρινάκη.

Αναλυτικά το σχόλιο που έγραψε στο προφίλ του στο facebook ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο, μιλώντας εξοργισμένος για τα όσα έζησε στην ζούγκλα της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ. "Δειλοί άνθρωποι, γελοίο παράδειγμα μεσαίωνα", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Πορτογάλος χαφ έγραψε το εξής σχόλιο: "Αυτό που συνέβη στην Τούμπα ήταν ένα γελοίο παράδειγμα μεσαίωνα, αλλά και έλλειψης σεβασμού προς το ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστές δειλοί άνθρωποι που θα πρέπει να μείνουν μακριά από το άθλημα.

Ήμασταν μόλις 30 άνθρωποι απέναντι σε 20.000 κόσμο, αλλά καταφέραμε να υπερασπιστούμε τα χρώματα μας όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που μας περίμεναν στο αεροδρόμιο και ειδικά στον Πρόεδρο μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδειξε για ακόμη μία φορά τον χαρακτήρα ενός πραγματικού ηγέτη. Και να μην ξεχνάτε ποτέ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!".
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μασάντο: "Δειλοί άνθρωποι, γελοίο παράδειγμα μεσαίωνα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator