Σαφείς εξηγήσεις Καραμανλή για την ανάλυση του νερού της Κορίνθου από το 5ο Δημοτικό σχολείο (video)

0Πλήρεις και σαφέστατες εξηγήσεις έδωσε μπροστά στην κάμερα του ekorinthos.gr ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Κορίνθου κος Καραμανλής σχετικά με την μη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας πιστοποιητικού ανάλυσης νερού που εμφανίζει το δείγμα εκτός ορίων επιβαρυμένο με κολοβακτηρίδια. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σαφείς εξηγήσεις Καραμανλή για την ανάλυση του νερού της Κορίνθου από το 5ο Δημοτικό σχολείο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator