Τρελό δούλεμα στην Αλ Σάλεχ! Σελίδα στο facebook με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τα εισιτήρια !!!

0



Εχει μπεί στο στόχαστρο ομάδων των social media. Η αποστροφή της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ πως αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγκαταλείψει την χώρα, προκάλεσε θύελλα σχολίων, μέχρι και τη δημιουργία σελίδας στο facebook με την υποσημείωση  «Όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν, τόσο πιο μακρινός ο προορισμός. Ξηλωθείτεεεε!»

Από χθες, τα social media, έχουν αναδείξει ξανά σε κεντρικό πρόσωπο την σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσα στα άλλα, εντοπίσαμε μια σελίδα στο facebook με τίτλο Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ». Σε αυτήν, οι περισσότεροι χρήστες «σταυρώνουν» την Αλ Σάλεχ και κάποιοι αναρτούν ακόμη και γυμνές φωτογραφίες της.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρελό δούλεμα στην Αλ Σάλεχ! Σελίδα στο facebook με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τα εισιτήρια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator