Η ΔΙΣΕΓΓΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ 860 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ … ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ‼

3



Η αντιπαθητική παρουσιάστρια του «Μες Στην γυμνή Χαρά» και προσεχώς ιδιοκτήτρια του Αlpha βρέθηκε σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης το βράδυ της Τρίτης .

Ούτε η κρίση δεν αγγίζει την Σπυροπούλου η οποία φόρεσε παπούτσια Giuseppe Zanotti αξίας £715.00 (περίπου 860€) σύμφωνα με το pressarismenos.blogspot. Φανταστείτε όταν θα γίνει η ΚΥΡΙΑ του σταθμού τι θα φοράει…!




Διάβασε και το άρθρο του soknews για τα περσινά Χριστούγεννα της Κωνσταντίνας:

”Ένα ένα έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας τα στοιχεία της πολύς καλής σχέσης που διαθέτει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το αφεντικό της Δημήτρη Κοντομηνά…

Μέχρι και στο Παρίσι την πήγε…

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες…

Ταξιδάκι αστραπή στο Παρίσι πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την φωτό ντοκουμέντο της παρουσίας της στην πόλη του φωτός να την επιβεβαιώνει και η ίδια με φωτογραφία της που ανέβασε στο twitter της.

Η ξανθιά ανερχόμενη τηλεπερσόνα, πόζαρε στην σουίτα της με θέα τον Πύργο του Άιφελ, αποκαλύπτοντας το πόσο όμορφα περνάει.


Και δεν ήταν μόνη της σε αυτό το ταξίδι…

Όλοι το ξέραμε και σήμερα όμως το διαβάσαμε και στο περιοδικό CIAO πως ταξίδεψε στην πόλη του Έρωτα, μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά, που σύμφωνα με πληροφορίες ναύλωσε το ιδιωτικό του αεροσκάφος για την ινγκόγνιντο μεταφορά τους.

Και δεν ήταν μόνο οι δυο τους… Στο παρέακι τους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος με την Χρύσα Ρώπα. Αυτά είναι μεγαλεία.”


Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ COCO CHANEL ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑ




Ο νεαρός που κρατά τον σκύλο ποιος είναι, ο βοηθός της;


Ο άλλος τρέχει και δεν φτάνει κι αυτή συνεχίζει να ψωνίζει με τα λεφτά ΜΑΣ!

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2014

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΔΙΣΕΓΓΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ 860 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ … ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ‼"
Ανώνυμος είπε...

ego an imoun kontominas 3 tha ixa na mou glifi apo ena i kathemia


3 Μαρτίου 2014 στις 10:48 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

στα βηματα της Ελένης νε Κυριάκου.


15 Μαρτίου 2014 στις 10:38 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Στα βηματα της Ελένης μη ξεχναμε έτσι ξεκίνησε!!!!!


15 Μαρτίου 2014 στις 10:41 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator