Τατσόπουλος: Υπέβαλε την παραίτηση του, κρατάει τη βουλευτική του έδρα (και τα εφτά χιλιάρικα το μήνα βεβαίως βεβαίως !!!)

1


Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του "ΣΚΑΙ", ο Πέτρος Τατσόπουλος ανακοίνωσε ότι έχει θέσει την παραίτηση του στην ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσε στο γραφείο του για ραντεβού την Παρασκευή. Αναμένονται εξελίξεις.

Είχε προηγηθεί σάλος μετά τις δηλώσεις του πως κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17 Νοέμβρη, ενώ προκλήθηκαν σφοδρές αντιδράσεις από στελέχη του κόμματος. Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν ήταν και ο Ευ. Διαμαντόπουλος.

Υπήρξε μάλιστα "εμπρηστική" ανταλλαγή σχολίων ανάμεσα στους δύο βουλευτές.

Σχολιάζοντας τις επίμαχες χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στον "ΣΚΑΪ", ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

"Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ...α ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο...".

Στη συνέχεια, με ανάρτηση του στο Facebook, ο Π. Τατσόπουλος σχολίασε κείμενο του ιστότοπου rednotebook αλλά και τη δήλωση του Ευάγγελου Διαμαντόπουλου:

"Κείμενα όπως το εν λόγω, καθώς και ανάλογες δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη.

Έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ".

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη δική του μεριά, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί την αποχώρηση Τατσόπουλου και ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν έχει "κουλτούρα διαγραφών".

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, αντιδρώντας, ανέφερε ότι "ο κ. Τατσόπουλος επιβεβαίωσε" το κυβερνών κόμμα και τόνισε ότι "μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου "συμπαθούντες" των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους".
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τατσόπουλος: Υπέβαλε την παραίτηση του, κρατάει τη βουλευτική του έδρα (και τα εφτά χιλιάρικα το μήνα βεβαίως βεβαίως !!!)"
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ????ΠΟΛΥ ΦΤΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥ ΦΥΓΕ ΗΛΙΘΙΕ.


9 Ιανουαρίου 2014 στις 8:54 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator