ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

0



Σοβαρές πληροφορίες που έφτασαν στο parakato.gr από τον Δήμο Κορινθίων μιλούν για μια υποψηφιότητα έκπληξη που κανείς δεν υπολόγιζε μέχρι σήμερα, τουλαχιστον σε μια σοβαρή της διάσταση.

Ο κος ...Κότας φαίνεται πως επιστρέφει δριμύτερος στα αυτοδιοικητικά της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο κος Κότας έμενε αθόρυβος στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων στον τόπο του, αλλά όχι και αδιάφορος.

Συζητούσε με καλούς του φίλους και πολλούς συμπολίτες του, ενημερωνόταν για τα τεκταινόμενα στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο, αντάλλαζε απόψεις, ποτέ όμως δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , ο ιδιαίτερα συμπαθής στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κορινθίων, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με άλλους παράγοντες του Κεντροαριστερού χώρου και εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων στις εκλογές του Μάιου.

Μια τέτοια πολύ πιθανή εξέλιξη είναι σίγουρο ότι θα φέρει μεγάλο "ανακάτεμα της αυτοδιοικητικής τράπουλας" στην περιοχή και αναθεώρηση πολλών συσχετισμών ακόμα και δεδομένων που υπήρχαν μέχρι σήμερα.

Κάποιοι βέβαια που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν άλλα σχέδια για την υποψηφιότητά τους, μάλλον θα χάσουν τον ύπνο τους από την σημερινή μας είδηση!

Για όλα αυτά όμως θα αναφερθούμε με ονόματα και λεπτομέρειες σε επόμενο κεντρικό άρθρο μας την ερχόμενη εβδομάδα!

Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΔΕΚΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΡΚΟ!!!

Υ.Γ.2 Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΤΙΡΙΚH ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ


Το video είναι του KorinthosTv
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator