Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0


Κύριοι,

Επανέρχομαι στην από 25-10-2013 επιστολή μας, σχετικά με την ενημέρωσή μας αν σήμερα λειτουργεί νομίμως ένα επικίνδυνο για την περιοχή μας ελαιοτριβείο στην κοινότητα Σουλίου Κορινθίας, το οποίο είναι αποθηκευμένο στην επαφή του κτιρίου το οποίο μέχρι πρότινος εθεάθη να εμφανίζει τον όγκο του που έχει καταλάβει την περιοχή της αυλής του.

Σε απόσταση 60 μέτρων από το κέντρο του κεντρικού δρόμου που χωρίζει με την παλαιό άσφαλτο έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο ρήγμα με ατέλειωτο κενό αγνώστου βάθους, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο για όλους τους διερχόμενους και πολύ περισσότερο για τους ίδιους τους Σουλιώτες που διασχίζουν τον παλαιό δρόμο που οδηγεί μέσα στο χωριό.

Έχει και στην άκρη της ασφάλτου επί της χωματερής και άλλη επικίνδυνη ανοιχτή τρύπα που δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις.

Αν υπάρχει νόμιμη άδεια στη συνεταιριστική ελαιοκομική παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας και παράλληλα για τις ενέργειές σας για τις παρανομίες που σας υποχρεώνουν για τις νόμιμες εργασίες του συνεταιρισμού ελαιοτριβείου.

Με τιμή

Βασίλης Κελλάρης
Ο πρόεδρος ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator