Στην Ελλάδα το οργανωμένο έγκλημα το λένε “κυβέρνηση” !!!

0


Πολιτικός σεισμός από την απολογία Κάντα για τον τρόπο που εισπράχτηκαν οι μίζες; Tρίχες. Θα χίλιες δυο δικαιολογίες για να επέλθει… νηνεμία, αφού όλοι έχουν πάρει μερίδιο από την… πίτα. Τα έπαιρναν στα γραφεία τους, σε περιβόλους εκκλησίας στην Αγία Σκέπη Παπάγου αλλά και σε λογαριασμούς του εξωτερικού. Πρώην πρωθυπουργός, υπουργοί ακόμα και αρχηγός κόμματος εμφανίζονται να υποστηρίζουν στη Βουλή συγκεκριμένα οπλικά συστήματα… Έρχονται κλήσεις για απολογίες σε εμπόρους, μεσάζοντες, διαχειριστές off – shore και άλλους ύποπτους επιχειρηματίες, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη ανακριτών και εισαγγελέων το απόγευμα της Παρασκευής. Ορισμένες θα συνοδεύονται και από εντάλματα σύλληψης… το «Το Βήμα» δημοσιεύει ρεπορτάζ με την κατάθεση του πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών, Α. Κάντα.


Να ποιοί με δωροδοκούσαν εμένα και τους ανωτέρους και κατωτέρους μου στο υπουργείο Άμυνας! Ενώπιον των ανακριτών κ.κ. Γαβριήλ Μαλλή, Ιωάννη Σταυρόπουλου, αλλά και των εισαγγελέωνΕυγενίας Κυβέλου, Ελένης Σίσκου και Αντώνη Ελευθεριάνου ο απόστρατος της αεροπορίας και αξιωματούχος τα είπε όλα:

«Μου έδωσαν χρήματα για να μην έχω καμία παρατήρηση, αντίρρηση και καθυστέρηση», οι επιχειρηματίες-όπλων, όπως τους αναφέρει στην απολογία του ο 71χρονος, πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών: Παναγιώτης Ευσταθίου, Κωνσταντίνος Δαφέρμος, Παύλος Νικολαϊδης,Λάμπρος Μπαρτζώκας, Δημήτρης Παπαχρήστος, Χρήστος Τούμπας, Κωνσταντίνος Μπαλέρμπας, Ι. Κομνόπουλος, Θωμάς Λιακουνάκος με το αμαρτωλό… porto pallas που είναι το στέκι όλων των πολιτικών της Θεσσαλονίκης με επιδότηση της βουλής στην όποια χρεώνονται όλα, και ο διευθυντής τουΓ. Αποστόλου…
Στους ..όρχεις μας γιατί τι μπορεί να πει μια εταιρία που είναι μια ζωή χωσμένη μέχρι τον λαιμό στα σκατά της μίζας;
Ότι απάντησε και ο..Βενιζέλος στο εάν είναι ένοχος, ο αρχικλεφταρας Τσοχατζόπουλος.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Ελλάδα το οργανωμένο έγκλημα το λένε “κυβέρνηση” !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator