Αναδημοσίευση μιας απάντησης... μετά σχολιασμού

0





Σούπερ Εορταστική Εμφάνιση Θιάσου στο Κατάι εν έτει 2009(;)
Θα μπορούσε να τιτλοφορείται "Χριστούγεννα με τον Άγγελο και το Νίκο"
ή "Πριγκηπέσσα μου, σ'γαπώ γιατί είσαι ωραία"

Συνειρμοί ελεύθεροι....... οι φωτογραφίες δεν είναι "πειραγμένες"

Η προηγούμενη ανάρτησή μου είχε σκοπό να δει με χιούμορ τη σοβαρή πλευρά της τοπικής δημοσιογραφίας που, κατά την άποψή μου, ευθύνεται για πολλά δεινά και για τη μακροημέρευση του σαθρού έως σάπιου τοπικού πολιτικού μας συστήματος. Ενδεχόμενα στεναχωρήθηκαν αρκετοί, όμως θα πρέπει, πριν θυμώσουν, να αναλογιστούν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί, για όσους χειροκρότησαν, για όσους και για όσα συγκάλυψαν, για όσους αδίκησαν. Η ζωή έξω από το γυαλί και τα έντυπα έχει τους δικούς της κανόνες.'Όταν τα λαμπερά φώτα σβήνουν.. βγαίνει μια αλήθεια. Και επιβάλλεται να την αντικρίσουν. Το δικό μας τοπικό πολιτικό σύστημα στηρίχθηκε απόλυτα από μερικά τοπικά ΜΜΕ. Η κρίση έβγαλε στην επιφάνεια πολλά και θα βγάλει περισσότερα.
Θεωρώ υποχρέωσή μου να αναδημοσιεύσω την απάντηση του www.parakato.gr ως αυτοβούλως εμπλακείσα και να σημειώσω ότι πολλά από τα σημεία που κατανοώ με βρίσκουν σύμφωνη.
Δηλώνω μη-δημοσιογράφος αλλά πολίτης που πιστεύει στη διαφάνεια και τη δημοκρατία, εναντιώνεται στο σύστημα αδιαφάνειας και συγκάλυψης της 4ης εξουσίας και οραματίζεται καλύτερες μέρες για τον τόπο.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αναδημοσίευση μιας απάντησης... μετά σχολιασμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator