ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ "ΡΟΛΟΪ" - Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις: Οταν και η Αριστερά εξυμνούσε τον Α.Κάντα

0


Μια φωτογραφία από την εποχή της παντοδυναμίας Τσοχατζόπουλου-Κάντα, επιεβαβιώνει ότι όλη η ελληνική πολιτική ελιτ, από την κεντροδεξιά μέχρι την Αριστερά βρίσκεται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο "να κολυμπά μέσα στα ίδια σκ@τ@..."

Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση του βιβλίου του Α.Κάντα, το οποίο κεντρικός παρουσιαστής είναι το ... ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πατέρας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου!

Το 2002 ήταν μια χρονιά συγγραφικής έμπνευσης για τον Αντώνη Κάντα, καθώς είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής του από τις συνεχείς "αρπαχτές" που έκανε άκοπα.

Και συνέγραψε το βιβλίο "Η Οικονομία της Άμυνας" ενώ κανονικά θα έπρεπε να το τιτλοφορήσει "Η κόνόμα της Άμυνας".

Εν πάση περιπτώσει το βιβλίο παρουσιάστηκε εν χορδαίς και οργάνοις στο Πολεμικό Μουσείο από τον τότε υπουργό Βιομηχανίας Α.Τσοχατζόπουλο και τον ... Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίοις δεν εφείσθη κολακευτικών σχολίων για τον συγγραφές. Αντίθετα το έργο του εξυπνήθηκε, όπως και η προσωπικότητα του συγγραφέα.

Και ας βοούσε από τότε η πιάτσα και μέρος του Τύπου για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα

Έτσι λοιπόν, ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης είχε πάρει την σφραγίδα και την στήριξης της καθεστωτικής Αριστεράς.

Ποιος μπορούσε να τον πειράξει αφού είχε και την Αριστερά μαζί του;

Αυτά να τα θυμούνται οι Έλληνες όταν ξαναπάνε στην κάλπη...
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ "ΡΟΛΟΪ" - Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις: Οταν και η Αριστερά εξυμνούσε τον Α.Κάντα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator