ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ - ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0


Νέα επεισόδιο χθες στο περιφερειακό συμβούλιο, μεταξύ του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του καναλάρχη απο την Κορινθία κ.Κάππου.

Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το ρεπορτάζ όπως το ανέβασε πριν λίγο το Arcadia portal και το οποίο αναφέρει:

«Μαινόμενος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κος Πέτρος Τατούλης, ο οποίος αποκαλεί ιδιοκτήτες ΜΜΕ και εφημερίδων ιδεολογικά τυχοδιώκτες, αφού φιλοξενούν στην εκπομπή τους τον Μιχαλολιάκο όπως ο ίδιος τόνισε και καταθέτουν φάκελο εναντίον της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για λαμόγια και εκβιαστές κάνει λόγο ο κος Τατούλης, όπου δεν αντέχουν την περιφρόνηση της οικογένειάς τους και βρίσκουν καταφύγιο στο ιδεολογικό περίβλημα κάποιων προστατών του λαού.

Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα τα οποία και στο παρελθόν δημιούργησαν εντάσεις και ήρθαν σε τριβή με ιθύνοντες της Περιφέρειας.

Τα ίδια πρόσωπα που τότε ορύονταν απειλούν τώρα ότι θα επανέλθουν και μάλιστα επικαλούμενοι και αποδείξεις, οι οποίες ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Χάνουν τονίζει ο κος Περιφερειάρχης την ψυχή και τη φωνή τους όλοι αυτοί, γιατί ποτέ δεν είχαν ούτε ψυχή αλλά ούτε και φωνή.»

Ο κ.Κάππος αρκέστηκε να πεί ότι «ανήκει στον Καραμανλή» και δεν έφυγε ποτέ..!

Σε κάθε συνεδρίαση του περιφερειακού παίζεται το ίδιο έργο με την ίδια συνέπεια που δείχνει το mega το σήριαλ…»κλεμμένα όνειρα»

Εχει όντως χαθεί το μέτρο…

Γιατί δεν λέει τα ονόματα ο Τατούλης να τελειώνει αυτό το σήριαλ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ - ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator