Με το να δείχνεις τα καλαμπαλίκια σου μπροστά στα ΜΑΤ τι ακριβώς κερδίζεις;

0


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η παραπάνω φωτογραφία με τους δύο νεαρούς από την πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που κατέβασαν τα παντελόνια τους μπροστά στα ΜΑΤ κάνοντας το σήμα της νίκης αλά Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Του Στρατή Μαζίδη

Σε τι ακριβώς όμως συνίσταται η νίκη;

Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα του να κατεβάσει κανείς τα παντελόνια του και να στέκεται ξεβράκωτος με τα ούμπαλα στο χερί και την ...οπισθοφυλακή ακάλυπτη μπροστά σε κατασταλτικές δυνάμεις κάνοντας το σήμα της νίκης; Το να επιχειρήσει για παράδειγμα ειρηνικά να περάσει μέσα από το ανθρώπινο τείχος θα είχε μια λογική. Το ξεβράκωμα όμως;

Μάλλον σημάδια σεξιστικής υποτέλειας μπροστά στην εξουσία υποδηλώνουν τέτοιες ενέργειες καθώς και εξευτελισμού.

Τι ήθελαν να δείξουν; Ότι τους έχουν γραμμένους στα @@ τους; Ε και; Και για εκείνους το ίδιο ισχύει.

Εκτός κι αν το Victory με τα παντελόνια κατεβασμένα υποδηλώνει την πλήρη υποταγή στους πραιτωριανούς αυτών που μας πίνουν το αίμα, ρίχνοντας πλέον και το τελευταίο οχυρό που μας είχε απομείνει, της αξιοπρέπειας. Δηλαδή μας τα πήρατε όλα, ελάτε τώρα και να μας .......!

Η αντίσταση και η αγανάκτηση απέναντι σε μια αντιλαϊκή πολιτική δεν εκδηλώνονται με δημόσια στριπτίζ μαζί με αμήχανα χαμόγελα. Απεναντίας γελοιοποιούνται.

Η φτώχεια, η απελπισία και τα σκοτωμένα όνειρα του ελληνικού λαού δεν μπορούν και δεν πρέπει να είναι ζητήματα του κ*λου.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με το να δείχνεις τα καλαμπαλίκια σου μπροστά στα ΜΑΤ τι ακριβώς κερδίζεις;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator