ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!

0


Αυτή τη στιγμή, οι διοικητικοί υπάλληλοι που “εργάζονται” είναι 1.337 στο ΕΚΠΑ και 883 στο ΕΜΠ. Σύνολο: 2220

Μετά το 1995, χρονιά που συστάθηκε ο ΑΣΕΠ, προσελήφθησαν στο ΕΚΠΑ: 1309 και στο ΕΜΠ: 840 

Πόσοι από αυτούς προσελήφθησαν με γραπτό διαγωνισμό; Μόνο ένας!!! (στο ΕΜΠ, το 1995)

Από τους υπόλοιπους, μόνο 12 στο ΕΚΠΑ (3 το 2002 και 9 το 2008) και 19 στο ΕΜΠ (3 το 2002 και 16 το 2008) προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ μετά από διαδικασία προκήρυξης θέσεων με σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι άλλες προσλήψεις (1.297 προσλήψεις στο ΕΚΠΑ και 820 στο ΕΜΠ) έγιναν με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ!!!

Πώς; Οι καθηγητές διόριζαν το σόι τους και οι πολιτικοί τους πελάτες τους. Δείτε:

217 διοικητικοί στο ΕΚΠΑ και 66 στο ΕΜΠ έχουν ίδια επώνυμα με καθηγητές! (Και η έρευνα δεν έψαξε το σόι της/του συζύγου…)

Διορίζονταν όλη η οικογένεια! Στο ΕΚΠΑ εμφανίζονται 313 περιπτώσεις συνεπώνυμων υπαλλήλων, ενώ στο ΕΜΠ, 148!
Ήταν τέτοια η βιασύνη να “βολέψουν το παιδί”, που 92 υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και 69 υπάλληλοι του ΕΜΠ κατά την ημερομηνία πρόσληψής τους ήταν ηλικίας μεταξύ 18 – 25 ετών.

Οι μισοί από αυτούς είναι φρέσκα “βύσματα”. Την τελευταία 10ετία στο ΕΚΠΑ έγιναν 572 προσλήψεις που αντιστοιχούν στο 43%, ενώ στο ΕΜΠ 405 προσλήψεις που αντιστοιχούν στο 46% του συνόλου των διοικητικών υπαλλήλων.

Γιατί; Αυξήθηκαν οι φοιτητές; Όχι! Την ίδια περίοδο, υπήρξε μείωση των εισαχθέντων στα δύο ιδρύματα κατά 25%.

Φαίνεται ότι κάποιοι “πελάτες” είχαν πιο μεγάλο "δόντι" και αφού στρογγυλοκάθησαν στα Πανεπιστήμια, άνοιξαν πανιά για αλλού. Έτσι σήμερα είναι αποσπασμένοι σε άλλους φορείς 43 υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και 27 υπάλληλοι του ΕΜΠ.

Αυτή είναι η εικόνα του πελατειακού συστήματος με αριθμούς. Ξεπουλήστε τα σπίτια σας για να συνεχίσετε να τους πληρώνετε.

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator