Τα “ευαίσθητα” πράσινα παιδιά

0


Σάββατο πρωί και είπα να ρίξω μια ματιά στα αθλητικά πρωτοσέλιδα…Αφού διάβασα για τη χθεσινή μεγάλη νίκη της ομάδας μπάσκετ,ξαφνικά το μάτι μου πέφτει στο πρωτοσέλιδο της έγκυρης και αντικειμενικής πράσινης!

Είπα να αφήσω ασχολίαστο το πανί που είχαν οι βάζελοι για τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη,αλλά το βλέπω ξανά μπροστά μου στο πρωτοσέλιδο της πράσινης μαζί με την προτροπή για ¨μαύρο¨ στον συγκεκριμένο βουλευτή στις επόμενες εκλογές…

Τί έγινε ρε ζέλες?Γιατί τα βάλατε με τον Άδωνι?Για να μη παρεξηγηγθώ δεν θέλω να πάρω το μέρος του συγκεκριμένου,απαρατήρητος μου περνάει….Απλά μου κάνουν εντύπωση όλες αυτές οι “συμπτώσεις”!

Το πανί σηκώνεται τυχαία στο ΟΑΚΑ σε αγώνα του μπασκετικού βαζέλα.Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν ή να μην έχουν οι φαρμακοβιομήχανοι με τον υπουργό υγείας δεν ξέρω να σας απαντήσω.Σύμπτωση θα είναι.

Κάποιοι κακοπροαίρετοι είπαν ότι με την είσοδο πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών στη χώρα,θίγονται τα συμφέροντα των Γιαννακοπουλαίων γι’αυτό και αυτή η “πίεση” στον Άδωνι….Τςςςς κακοπροαίρετοι.Είπαμε,σύμπτωση είναι!

Οι ίδιοι κακοπροαίρετοι τόλμησαν να πούν ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ τα “ευαίσθητα” πράσινα παιδιά που νοιάζονται καθαρά και μόνο για την υγεία του απλού έλληνα πολίτη και σήκωσαν αυτό το πανό…

Είπαμε,έτυχε.Τί δεν καταλαβαίνετε?

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα “ευαίσθητα” πράσινα παιδιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator