Ζήτω η υποκρισία της δημοκρατίας!

0


Χθες ήταν ημέρα δημοσκοπήσεων. Για μια ακόμη φορά, η υποκρισία και η κοροϊδία στα μούτρα του λαού ήταν πρωταγωνιστές!

Τα γνωστά κανάλια ως βασιλικότεροι του βασιλέως, κρίνουν εκ του ασφαλούς παρέα με αυτούς που σιγοντάρουν, όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, χωρίς φυσικά να δώσουν την ευκαιρία για αντίλογο σε αυτούς που λοιδορούν...

Φτιάχνουν δικές τους δημοσκοπήσεις και τις θεωρούν δεδομένες όσο και αν αντιτίθενται στη κοινή λογική. Την ίδια στιγμή, κάνουν πως είναι ανύπαρκτες οι δημοσκοπήσεις που λαμβάνουν χώρα στο διαδίκτυο επειδή διαφωνούν με αυτές που "προωθούν" οι μεγαλοεκδότες, παραβλέποντας το γεγονός ότι συμφωνούν με το λαϊκό αίσθημα.

Αν προσθέσουμε το γεγονός της προκλητικότατης αδιαφορίας όλων των αρμοδίων για τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια καθώς και τη λυσσαλέα προσπάθεια του κράτους να αποπροσανατολίσει το λαό, κυνηγώντας αυτούς που υποδεικνύουν οι ξένοι να κυνηγήσουν, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η Δημοκρατία στη χώρα αυτή έχει πεθάνει από καιρό και προσποιούμαστε ότι ζούμε με το νεκρό κορμί της, σα να είμαστε οι πρωταγωνιστές στο Ψυχώ του Χίτσκοκ...

Ιωάννης Ελαφρός
Αντισυνταγματάρχης ε.α

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζήτω η υποκρισία της δημοκρατίας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator