Οι “πράσινοι” ποτέ δεν πάνε χαμένοι

0


Αν αληθεύει η πληροφορία, τότε της οφείλουμε μια συγγνώμη. Την αδικήσαμε την κυρία Τίνα Μπιρμπίλη, άξιο τέκνο της παπανδρεϊκής εποχής, από τους «κηπουρούς» που έφυγαν νωρίς αλλά βολεύτηκαν με καλούς μισθούς.

Η κ. Μπιρμπίλη, λοιπόν, πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και διορισμένη αργότερα στο Παρίσι ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, με μισθό 25.000 ευρώ, βρήκε ξανά το δρόμο της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανακοινώθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, ότι μετά από διεθνή διαδικασία επιλογής διορίζεται ως Εκτελεστική Γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία της στιβάδας του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος.

Η θητεία της Τίνας Μπιρμπίλη είναι πενταετής. Να που η «πράσινη» Τίνα βρήκε ρόλο στα μέτρα της και απέδειξε ότι οι… άξιοι ποτέ δεν πάνε χαμένοι.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι “πράσινοι” ποτέ δεν πάνε χαμένοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator