Γραφικός Κρίτων Αρσένης: "Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δολοφονία Φύσσα για να... καταστρέψει τα δάση"

0Με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποφάσισε να ασχοληθεί και ο ανεξάρτητος Ελληνας ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης, ο οποίος εξέφρασε μια αναμφισβήτα πρωτότυπη (στα όρια του γραφικού) άποψη. Ο κ. Αρσένης συνέδεσε το περιστατικό με την καταστροφή των δασών καταλήγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δολοφονία του Παύλου Φύσσσα για να... καταστρέψει τα δάση.

Μετά τις φάλαινες, τις οποίες θέλησε να προστατέψει προτείνοντας το πάγωμα των σεισμικών ερευνών για τον εντοπισμό των υδρογονανθράκων στις ελληνικές θάλασσες ο ευρωβουλευτής αποφάσισε να ασχοληθεί και με το ζήτημα που απασχολεί την τελευταία εβδομάδα ολόκληρη τη χώρα, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Κρίτων Αρσένης με μια ανάρτησή του στο Facebook, συνέδεσε την κοινωνική αναταραχή γύρω από το θέμα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε προς διαβούλευση το υπουργείο Περιβάλλοντος για τα δασικά οικοσυστήματα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «η κυβέρνηση της χώρας χρησιμοποιεί την κοινωνική αναταραχή από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να διαλύσει τη δασική μας πολιτική και να επιτρέψει μαζική δόμηση στα δικά μας δάση».
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γραφικός Κρίτων Αρσένης: "Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δολοφονία Φύσσα για να... καταστρέψει τα δάση""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator