Σε ισόβια καταδικάστηκε 3χρονη που έκλεψε γλειφιτζούρι από τα Jumbo

0


Στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο κρίθηκε από την έδρα του κακουργιοδικείου Βόλου, ένοχο για κλοπή γλειφιτζουριών, από κατάστημα του Jumbo.

Όπως έγινε γνωστό κατά την ακροαματική διαδικασία, η μικρή Ελένη, απασχολούσε επί μήνες τις Αρχές. Η εγκληματική της δράση είχε γίνει αντιληπτή τα Χριστούγεννα του 2012, όταν η κάμερα ασφαλείας του γνωστού παιχνιδάδικου, «αιχμαλώτισε» το 2,5χρονο τότε κοριτσάκι, να αρπάζει ένα γλειφιτζούρι ενώ περνούσε δίπλα από το ταμείο, απαρατήρητο μέσα στο παιδικό καροτσάκι. Μέχρι να ειδοποιηθεί ο άνδρας της εταιρείας σεκιούριτι που φυλούσε την έξοδο, η μικρή Ελένη είχε γίνει καπνος. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Η σεσημασμένη 3χρονη εγκληματίας, έκανε την επανεμφάνισή στο κατάστημα του Βόλου, λίγους μήνες μετά, το Πάσχα του 2013. Αυτή τη φορά όμως δεν στάθηκε τόσο τυχερή όσο την πρώτη. Σε σωματικό έλεγχο που της έγινε από τον σεκιουριτά του καταστήματος εντοπίστηκε μέσα στην πάνα της ακόμη ένα κλεμμένο γλειφιτζούρι.

Η είδηση της σύλληψή της ταρακούνησε συθέμελα το παιδικό σταθμό της και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένειά και την γειτονιά της. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πίσω από αυτό το αγγελικό παιδικό προσωπάκι κρυβόταν μια αδίστακτη κλέφτρα γλειφιτζουριών, αναφέρουν στο theblob.gr.

Η μικρή Ελένη, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στοιχείο. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του δικαστή να εξαντλήσει όλη του την αυστηρότητα στο πρόσωπό της 3χρονης, διαδραμάτισε μια ανάρτηση της εταιρείας στο facebook, όπου τονίζει με νόημα ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κατηγορούμενη έκλεβε προϊόντα αξίας 0,1 ευρώ από το κατάστημα.

Σάλος ξέσπασε και στα social media



Για να δείτε πού είναι οι γονείς πατήστε εδώ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε ισόβια καταδικάστηκε 3χρονη που έκλεψε γλειφιτζούρι από τα Jumbo"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator