Παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου!

0


Έλεγαν πολλοί ότι ο Παπακωνσταντίνου θα παίξει το ρόλο της Ιφιγένειας. Ότι θα πληρώσει μόνο αυτός για τα όργια που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την καταστροφή και οι άλλοι θα τη σκαπουλάρουν. Ποιος σας είπε όμως ότι θα πληρώσει έστω και αυτός;

Την αποκάλυψη ότι το Δικαστικό Συμβούλιο έχει ήδη καταλήξει σε απόφαση για την υπόθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και αυτή αναμένεται να οδηγεί στην παραγραφή των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο άλλοτε πανίσχυρος "τσάρος" της ελληνικής οικονομίας επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου, κάνει ο "Μικροπολιτικός" των "Νέων".

Προσέξτε: δε το λέμε εμείς. Δε το λέει κάμια αντιμνημονιακή πηγή. Το έγραψαν τα απολύτως συστημικά Νέα! Προφανώς, για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, λοιπόν, η απόφαση θα ανακοινωθεί μόλις επαναλειτουργήσουν τα δικαστήρια, και θα τεκμηριώνει με νομικά επιχειρήματα την παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Δηλαδή ένας μπήκε στο κάδρο και αυτός θα στρίψει δια του αρραβώνος; Αντί να κάτσουν στο σκαμνί και οι υπόλοιποι που βίασαν με το έτσι θέλω τη ζωή μας και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, θα τη σκαπουλάρει και ο μόνος που "στοχοποιήθηκε".

Βλέπετε, λοιπόν, γιατί όπως λέει και ο Καζάκης είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ; Είναι δυνατόν να περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει κάθαρση όταν στο τιμόνι της χώρας βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν διαπράξει τα... εγκλήματα;

toxwni.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator