Βίντεο: Διέκοψε την συναυλία του Μαχαιρίτσα ο... απλήρωτος ηχολήπτης!

0


Ένα πρωτοφανές γεγονός συνέβη πριν λίγες ημέρες σε συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Μαρκόπουλο. Την ώρα που ο τραγουδιστής βρίσκεται στη σκηνή, το κέφι έχει ανάψει και όλοι δείχνουν να διασκεδάζουν… ο ήχος κόβεται ξαφνικά!

Όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα αλλά όπως αποκαλύπτει ο ηχολήπτης μπροστά σε όλο τον κόσμο είναι απλήρωτος και αποφάσισε να σταματήσει τη συναυλία την ώρα που τραγουδούσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας...

Ο τραγουδιστής έκπληκτος ξεκινάει διάλογο με τον ηχολήπτη προσπαθώντας να τον πείσει να επαναφέρει τον ήχο και να συνεχιστεί η συναυλία.

ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ : Εμένα μου δώσανε εντολή να κόψω τον ήχο και τον έκοψα...

Λ. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Έχεις απόλυτο δίκιο, έλα μετά βρες με, να μην πληρωθώ εγώ να πληρωθείς εσύ, αλλά η συναυλία να κοπεί στη μέση έτσι και λέγοντας μέσα σε όλο αυτό τον κόσμο ό,τι έχει γίνει... Είσαι καλά; Είσαι επαγγελματίας;

Οι θεατές παρακολουθούν κι αυτοί με τη σειρά τους έκπληκτοι τον διάλογο, ενώ ακούγονται και οι πρώτες φωνές διαμαρτυρίας...

Λ. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Να πληρωθείς.. .Να κόψω εγώ να πληρωθείς εσύ... Ο κόσμος τι φταίει που έχει έρθει εδώ;

ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ: Ο κόσμος δεν φταίει...

ΚΟΙΝΟ: Εμείς την πληρώνουμε όμως.

Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Διέκοψε την συναυλία του Μαχαιρίτσα ο... απλήρωτος ηχολήπτης!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator