Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε...

0


Τα έβαλαν πάνω και κάτω από το τραπέζι τρόικα και «κυβέρνηση», τα είπαν, τα απαίτησαν, και οι αποφάσεις πάρθηκαν χωρίς να ληφθει υπ όψιν το παραμικρό κόστος.
Νέα μέτρα, χαράτσια, φόροι και άλλα πολλά έρχονται να δώσουν τη χαριστική βολή σε έναν εξαθλιωμένο λαό.

Η τρόικα ήρθε στην χώρα με άγριες διαθέσεις αποφασισμένη να «γδάρει» και οι υποτελείς της για ακόμα μια φορά έσκυψαν το κεφάλι, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και αυτό ήταν.
Μην το ξεχάσω, γιατί πρέπει να λέμε και τα «καλά», οι ευρωπαίοι αναγνώρισαν ότι η χώρα έχει σημειώσει «πρόοδο», τέτοια πρόοδο μάλιστα, που σε λίγο καιρό ΔΕΝ θα ανήκει τίποτα στους έλληνες, οι οποίοι πουλούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ζήσουν.

Από εδώ και πέρα θα δουν τα «ζόρια» και όλοι εκείνοι που μέχρι σήμερα τα βόλευαν κουτσά στραβά, είτε γιατί είχαν κάποια χρήματα στην άκρη, είτε γιατί η κρίση δεν τους είχε χτυπήσει την πόρτα.

Φορολογούνται ΟΛΟΙ και ΟΛΑ.
Ακόμα και οι… ΑΝΕΡΓΟΙ.
Οι ΑΝΕΡΓΟΙ, οι οποίοι θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, και μάλιστα είναι αμφίβολο αν έτσι όπως είναι τα πράγματα βρουν ποτέ δουλειά.

Τρομακτική πραγματικότητα ε;
Ελληνική πραγματικότητα.

Κατά τα άλλα έχουμε σημειώσει «πρόοδο», και την έχουμε σημειώσει στο τεφτέρι του μπακάλη, του χασάπη του περιπτερά, του φούρναρη, του φαρμακοποιού…
Την «πρόοδο» του βερεσέ, των καταχρεωμένων ελλήνων που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να επιβιώσουν.

Το «κράτος» θέλει να μαζέψει κάτι δισεκατομμύρια και φυσικά θα τα ζητήσει από τον κοσμάκη, ΟΧΙ από εκείνους που ήδη του χρωστούν εκατομμύρια εδώ και χρόνια, αλλά από τους άλλους, από εκείνους που ΔΕΝ χρωστούσαν μέχρι σήμερα και ξαφνικά βρεθήκαν όχι απλά χρεωμένοι, αλλά χωρίς «στον ήλιο μοίρα».

Τα μίλησαν και τα συμφώνησαν (μετά από σκληρές και καλά διαπραγματεύσεις).
Συμφωνήσαν να ξεπουληθεί η παιδεία, η υγεία, όλη η χώρα.
Το ξαναγράφω για να το χωνέψουμε.

Και καθώς γίνονται όλα αυτά τα κόμματα ασχολούνται και με τα «ποσοστά» τους (λες και θα ξαναβγούν).
Ξεπουλάμε τη χώρα για να πάρουμε τη δόση, όπως ο πρεζάκιας που ξεπουλά ότι έχει και δεν έχει για τη «δόση» του.

Και ξέρετε κάτι;
Τον πρεζάκια τον καταλαβαίνω γιατί είναι άρρωστος.
Τους άλλους δεν καταλαβαίνω, που μας ξεπουλάνε και κοιμούνται ήσυχοι.

Τον λαό δεν καταλαβαίνω, που τα υπομένει όλα αυτά, δίνοντας τους έμμεση «έγκριση» για να του κάνουν κι άλλα.
Περαστικά μας.

Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator