Άννα Δρούζα και ...Φραπελιά - Αξέχαστες ποιοτικές στιγμές από το Κρατικό Κανάλι !!!

0Αννα Δρούζα και Φραπελιά .. Αξέχαστες ποιοτικές στιγμές από το Κρατικό Κανάλι, εκπομπή σταθμός στην πχιοτική τηλεόραση με πλήθος "επιστημονικών" παρεμβάσεων κόστισε μοοοοονο 2.521.780 ευρώ συν ΦΠΑ (και μια εισαγγελική έρευνα) για 10 μήνες εκπομπών. Μπορεί να πληρώσαμε κάτι παραπάνω αλλά που θα βρίσκαμε τέτοια έγκυρη ενημέρωση ;
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άννα Δρούζα και ...Φραπελιά - Αξέχαστες ποιοτικές στιγμές από το Κρατικό Κανάλι !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator