Μια virtual Ελλάδα περιέγραψε στο διάγγελμά του ο Σαμαράς

0


Μια Ελλάδα που δεν υπάρχει περιέγραψε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγο νωρίτερα απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό.

του Στρατή Μαζίδη

Πρωτογενή πλεονάσματα, ρεκόρ εσόδων από τον τουρισμό, προγράμματα για μακροχρόνια ανέργους, ρυθμίσεις χρεών προς το κράτων σε δόσεις, χώρα παράδειγμα προς μίμηση συνέθεταν το πανηγυρικό διάγγελμα.

Το συμπέρασμα είναι πως εύκολα μπορεί τελικά ο οποιοσδήποτε να βαπτίσει το κρέας ψάρι.

Τη μονιμοποίηση του χαρατσιού που ξέσκισε κυριολεκτικά όλους τους έλληνες με το χρύσωμα της μείωσης των συντελεστών κατά 15%, το βάπτισε ελάφρυνση της φορολογίας της ακίνητης περιουσίας. Το γεγονός ότι πριν δύο χρόνια ακριβώς αυτός ο δυσβάσταχτος φόρος απλά δεν υπήρχε, δεν τον απασχολεί.

Το ότι η χώρα γέμισε μακροχρόνια ανέργους δεν το παρατήρησε. Είδε μόνο τα νέα προγράμματα που συνήθως απαιτούν ένα χαρτοβασίλειο δικαιολογητικών.

Το γεγονός πως ο κόσμος εκτός από χρέη προς τις τράπεζες, πλέον οφείλει και στην εφορία με τις φορο-επιδρομές δεν τον απασχολεί. Το ότι δεν έχει για να πληρώσει δεν τον ενδιαφέρει. Κοιτά μόνο τις δόσεις του μαστιγώματος.

“Στόχος μας να βγούμε από τα μνημόνια, αλλά να μείνουμε στο ευρώ. Οι θυσίες πιάνουν τόπο, η κατάσταση αλλάζει, η ψυχολογία αλλάζει” σχολίασε.

Ελάτε κε Σαμαρά να περπατήσουμε ένα πρωί στην Πατησίων καθώς επίσης τους κεντρικούς δρόμους των διαφόρων δήμων και δούμε την ψυχολογία.

Χθες για παράδειγμα μια απελπισμένη ψυχή περιέλουσε εαυτήν με βενζίνη, αυτοπυρπολήθηκε και λίγο αργότερα παρέδωσε το πνεύμα. Αυτό συνέβη στη χώρα – πρότυπο, στο κράτος του πρωτογενούς πλεονάσματος και των εσόδων ρεκόρ από τον τουρισμό, την Ελλάδα. Αλλά μάλλον δε θα το προσέξατε αφού θα προβάρατε το διάγγελμά σας.
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια virtual Ελλάδα περιέγραψε στο διάγγελμά του ο Σαμαράς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator