ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ: "Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΗΤΑΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ" (video)

0


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 90 ΤΟΥ... 

Λίγο πριν κλείσει τα 90 της χρόνια, η Ροζίτα Σώκου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και προκάλεσε αίσθηση με την δήλωση της για την Μελίνα Μερκούρη.

Στην εκπομπή JOY του ΣΚΑΪ μίλησε η Ροζίτα Σώκου και άφησε με το στόμα ανοιχτό τη δημοσιογράφο ήταν η αναφορά της στη Μελίνα Μερκούρη, τον χαρακτήρα της και το υποκριτικό της ταλέντο.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε αν ήταν φίλη της η Μελίνα Μερκούρη, η Ροζίτα Σώκου απάντησε:

«Θεός φυλάξοι! Ατάλαντος άνθρωπος, εκτός από όταν έπαιζε τον εαυτό της στην Στέλλα. Τίποτα άλλο δεν μπορούσε να κάνει. Την έχω δει σε μονολόγους να γελάνε και οι κότες! Η νοοτροπία αυτής της γυναίκας ήταν ανατριχιαστική». 
enikos.gr

Δημοσίευση: Απριλίου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ: "Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΗΤΑΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator