Το κατάφερε και αυτό! Ο Κ. Κόλλιας μετά τους εμπόρους «έγραψε» και τους αγρότες!!!

0


Το κατάφερε και αυτό! Ο Κ. Κόλλιας μετά τους εμπόρους «έγραψε» και τους αγρότες!!! 

-Απογοήτευση και αιχμές από τους αγρότες στον Κ. Κόλλια

-Οι άλλοι δύο βουλευτές της ΝΔ κκ. Δήμας και Ταγαράς φρόντισαν να παρευρεθούν στην σύσκεψη για τους αγρότες στην Κόρινθο! Ο Κόλλιας όμως είχε «σημαντικότερα» ζητήματα…

Απογοητευμένοι είναι οι αγρότες της Κορινθίας με την προκλητική συμπεριφορά του Κορίνθιου βουλευτή της ΝΔ κ. Κ. Κόλλια ο οποίος αδιαφόρησε για τους ίδιους και προτίμησε να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά (για τα έργα της Ολυμπίας Οδού) στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, όταν βρέθηκε στο Ζευγολατιό.

Στελέχη της ΕΑΣ Κιάτου αναφέρουν ότι η ημέρα και η ώρα της συνάντησης (στην Κόρινθο) είχε καθοριστεί από τον ίδιο τον κ. Κόλλια. Στη συνάντηση αυτή θα συζητιόταν συγκεκριμένο σοβαρό αγροτικό πρόβλημα. Όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΑΣ Κιάτου οι άλλοι δύο βουλευτές της ΝΔ κκ. Δήμας και Ταγαράς ενώ συνόδευσαν τον πρωθυπουργό το πρωί, όταν βρέθηκε στην Κορινθία, φρόντισαν το μεσημέρι να παραστούν στην σύσκεψη των αγροτών στην Κόρινθο. 

Ο κ. Κόλλιας όμως δεν θεώρησε απαραίτητο να παρευρεθεί γιατί προφανώς είχε άλλες «σημαντικότερες» προτεραιότητες!!! Και το χειρότερο είναι ότι ο κ. Κόλλιας είχε διατελέσει γραμματέας αγροτικού! Στελέχη της ΕΑΣ Κιάτου αναφέρουν ότι δυστυχώς δεν παρέστη στη συνάντηση ο κ. Κόλλιας και το μόνο που βλέπουν είναι να «αναλώνεται» στα δελτία τύπου που έχουν να κάνουν με τους αγρότες!
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το κατάφερε και αυτό! Ο Κ. Κόλλιας μετά τους εμπόρους «έγραψε» και τους αγρότες!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator