Νέο πολυπολιτισμικό βίντεο - Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Ινδία

0



Σοκ προκαλεί για άλλη μια φορά ερασιτεχνικό βίντεο από την πόλη Ludhiana στην επαρχία Punjab στην Ινδία, όπου τέσσερις άνδρες ξυλοκοπούν μια γυναίκα.

Στο περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού, με σιδερένιες βέργες, δεν προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tv9 Gujarat όλα ξεκίνησαν όταν η τελευταία ζήτησε σε έναν από αυτούς να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει, περίπου είκοσι χιλιάδες ρουπία.

Τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για αμέλεια, καθώς αυτόπτες μάρτυρες και δεν αντέδρασαν, παρ' όλα αυτά μετά τη προβολή του βίντεο κατάφεραν να συλλάβουν τρεις από τους τέσσερις δράστες.

(Πηγή: indiatvnews.com)


Woman in Ludhiana από stefanelonikitelo
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο πολυπολιτισμικό βίντεο - Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Ινδία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator