ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0



ΕΤΟΣ 2003
Στην οδό Ζαρουχλιώτη στο Κάτω Διμηνιό καμαρώνουμε δυο θεόρατα δέντρα, χάρμα οφθαλμών, πηγή οξυγόνου και δροσιάς , φυσική ομορφιά που κρύβει τους ακαλαίσθητους τσιμεντένιους όγκους


ΕΤΟΣ 2012
Πρώτη προσπάθεια να κοπούν τα δέντρα σταματάει στην μέση μετά από αντιδράσεις, Ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιοι του Δήμου Σικυωνίων, απλά ήρθαν και δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια (πχ προειδοποίηση για ευθύνες και συνέπειες για αυθαίρετη κοπή δέντρων)



ΕΤΟΣ 2013  Δευτέρα 15/4/2013
Χωρίς λόγια !!! το έγκλημα ολοκληρώθηκε!!!!!

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ

Μπορούμε άμα γουστάρουμε να κόβουμε δέντρα και μάλιστα ΕΚΤΟΣ των ιδιοκτησιών μας, χωρίς λόγο και φυσικά χωρίς άδεια  απο τον Δήμο;
Αν ή απάντηση είναι ΟΧΙ παρακαλούμε να  μας ενημερώσετε τι ενέργειες προτίθεστε να κάνετε για να διερευνήσετε το συγκεκριμένο γεγονός και αν προκύπτουν ευθύνες να αποδοθούν όπου πρέπει.
Εκτός αν έδωσε ο Δήμος άδεια για την κοπή των συγκεκριμένων δέντρων, οπότε θα θέλαμε να μάθουμε την αιτιολογία

Αναγνώστης
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator