Δεν θα περάσει ο φασισμός λέμε ρε

0


Πριν τρεις περίπου εβδομάδες ο ποδοσφαιριστής Κατίδης της ΑΕΚ μετά την επίτευξη ενός γκολ χαιρέτισε ναζιστικά, γεγονός που εξόργισε δικαίως τους πάντες. Κυρίως όμως εξόργισε ακόμα περισσότερο τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ (δηλαδή την γνωστή οργάνωση “Ορίτζιναλ”), οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση καταπέλτη κατά του ποδοσφαιριστή, υπενθυμίζοντάς του – εκτός των άλλων – οτι “ο λαός της ΑΕΚ” δεν ανέχεται τέτοιες φασιστικές συμπεριφορές.
Χθες το απόγευμα, μετά τη λήξη ενός αγώνα βόλλεϋ γυναικών στον οποίο συμμετείχε η ΑΕΚ, ένας οργανωμένος οπαδός της ομάδας όρμηξε στον αγωνιστικό χώρο και κλώτσησε μια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας στα πλευρά. Η αθλήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε αιμάτωμα στα πλευρά.
Αυτό όμως δεν έχει καμμία σημασία.
Σημασία έχει η ανταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη στάση των χουλιγκάνων κατά του φασισμού (του Κατίδη).
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν θα περάσει ο φασισμός λέμε ρε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator