2.000 απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων μέσα στον Απρίλιο – Διακοπή μισθοδοσίας σε επίορκους

0


Οι απολύσεις που θέλει εδώ και τώρα η τρόικα... φαίνεται πως βρέθηκαν. Στο στόχαστρο έχουν μπει 2.000 επίορκοι υπάλληλοι οι οποίοι ήδη διώκονται για κακουργήματα, αλλά παρ' όλα αυτά είναι ακόμη εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Δημοσίου.

Όπως επιβεβαίωσε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στη ΝΕΤ πλέον “δεν χρειάζεται να τελεσιδικήσει μια περίπτωση”. Το σχέδιο προβλέπει πλήρη διακοπή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων που μέχρι τώρα λαμβάνουν το 50%, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους.

Τώρα ο μισθός θα κόβεται και στην περίπτωση που τα δικαστήρια δικαιώσουν τον υπάλληλο, τότε αυτός θα επανέρχεται.
Για την εφαρμογή του μέτρου πλέον δεν θα απαιτείται κάποια χρονοβόρα διαδικασία. Θα αρκεί η δίωξη από τον εισαγγελέα για αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος “στην κατηγορία αυτή εντάσσονται 2.000 περιπτώσεις, ήδη βεβαιωμένες”, για να δώσει έτσι και τον πρώτο αριθμό ουσιαστικής απόλυσης υπαλλήλων από το Δημόσιο.

Με τον τρόπο αυτό η Κυβέρνηση επί της ουσίας προχωράει στην πρώτη απομάκρυνση ενός μεγάλου αριθμού υπαλλήλων όπως είναι η απαίτηση της τρόικας, ενώ παράλληλα κερδίζει χρόνο για την αναδιάρθρωση του Δημοσίου, απ' όπου θα προκύψει πλεονάζον προσωπικό.
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "2.000 απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων μέσα στον Απρίλιο – Διακοπή μισθοδοσίας σε επίορκους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator